Pe lângă faptul că este o interpretă de nivel internațional, piesele sale fiind cunoscute în întreaga lume, INNA pare să fie o persoană multitalentată. Nu o singură dată, cântăreața și-a demonstrat abilitățile în diverse domenii. Mai nou, aceasta și-a impresionat urmăritorii virtuali cu un alt hobby.

De aproape o săptămână, contul de Instagram al INNEI abundă în imagini fierbinți din vacanța pe care și-a luat-o. Artista se află în Costa Rica, acolo unde profită din plin de temperaturile fierbinți și de peisajele de-a dreptul spectaculoase.

Citește și: După ce a lansat un videoclip fierbinte, INNA surprinde internauții cu poze provocatoare, de pe cele mai hot plaje (FOTO)

Totuși, alta a fost mirarea internauților și anume un filmuleț postat recent de către interpretă, acolo unde aceasta prezintă o nouă modalitate de salut: sub apă, înotând ca o adevărată sirenă. Este de remarcat faptul că INNA se află într-o formă fizică de invidiat, iar această pasiune pare să o fi ajutat la capitolul siluetă.

Iată și alte imagini din călătoria juratei de la Vocea României Junior:

Foto: instagram.com

Distribuie articolul: