Gabriela, mica gospodină este o fetiță înțeleaptă care are pasiunea de a găti. Va face 4 anișori în aprilie, însă deja are la activ câteva filmulețe cu rețetele gătite și, sdesea, invensă îi creeze o colecție mică de rețete video.

Primul video creat de părinți cum Gabriela gătește a fost pe când ea avea  2 ani și jumătate. Atunci au luat-o ca pe o glumă sua o simplă amintire de familie, ca ulterior să-și dea seama că micuța are multă carismă și chiar îi place să povestească despre procesul de gătit.

„A trecut ceva timp și am mai creat un video cum gătește. Acesta deja a fost încărcat pe o rețea socială, iar comentariile de apreciere și încurajare veneau continuu. Gabriela a primit multe comentarii, iar noi mesaje care ne încurajau să o mai filmăm în timp ce gătește. Atunci ne-am gândit să creăm o pagină separată pe Facebook, pentru ea – Gabriela, Mica Gospodină!”, ne povestește Ludmila leahu Țurcan, mămica fetiței.

Gabriela face într-o veselie plăcinte, gogoși, brânzoaice, pancakes, tarte și multe alte bucate, iar părinții ei le ilustrează în video-uri scurte de 1 minut. Mica gospodină are deja peste 21 de mii de prieteni virtuali care abia așteaptă de la ea o nouă rețetă.

„Retetele le aleg eu, ne spune mama fetei, caut să nu fie foarte complicate și ușor înțelese pentru Gabriela. Ne bucurăm foarte mult că Gabi are o copilărie frumoasă, iar pe lângă grădiniță, joacă, plimbările cu frățiorul mai mic, mai are și acest hobby frumos care e ca un joc pentru ea!”, a mai adăugat Ludmila.


Video/Foto: Gabriela,mica Gospodina