Dacă acum ceva timp, vedetele evitau cu orice preț să posteze imagini în care apar fără makeup, mai nou, acesta a devenit un adevărat trend. Andrea Marin, de exemplu este adepta pozelor cât mai naturale, unele dintre care, însă nu sunt și pe placul fanilor. De curând, o fotografie pe care a publicat-o a stârnit un șir de critici și păreri negative.


Chiar din primele zile ale noului an, Andreea Marin este cât se poate de preocupată de felul în care arată. Aceasta e surprinsă la diverse proceduri, dar și făcând sport pentru a-și penține silueta. La finalul săptămânii, vedeta din România a postat o imagine în care apare complet nemachiată. Și chiar dacă arată foarte bine pentru ai săi 43 de ani, de această dată, se pare că nu și-a scos în evidență prea mult atuurile.

„În poza asta nu arătați deloc bine”, „Wow, ce-i de urâtă fără machiaj”, „Ai slăbit prea tare”, „Cearcănele sunt pe loc indiferent de filtre și alte trucuri cosmetice! În rest, ce să zic , penibilă ca de obicei. Tinerețea și prospețimea au fost cândva”, sunt doar câteva dintre comentariile negative pe care le-a primit Andreea.

Totuși, au fost și persoane care au apreciat curajul vedetei de a poza în această ipostază. Drept urmare, ulterior, au apărut și alte imagini asemănătoare.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: