De Ziua Independenței Republicii Moldova, Natalia Gordienko a pus în sfârșit punct pe toate zvonurile în care era suspectată că ar fi însărcinată, confirmând în sfârșit marele anunț. Aflați că pozele care o afișează însărcinată au fost realizate în Franța, de către o echipă din Federația Rusă.

Spre mijlocul lunii august, Natalia Gordienko a marcat o escapadă de câteva zile pe riviera franceză și, din câte se vede, a făcut-o nu doar pentru a se odihni în compania cățelului său de rasă Yorkshire Terrie, ci și pentru a participa la o ședință foto importantă.

Anume în Franța a avut loc prima ședință foto cu Natalia Gordienko, în calitate de viitoare mămică. Pentru a transforma această dorință în realitate, vedeta a stârns o echipă întreagă de profesioniști, toți – originari din Federația Rusă.

Natalia Gordienko pune capăt zvonurilor cu o poză. Este însărcinată și fericită

Наша супер команда выполнила ещё одну фото съемку для @natalitsa Новый проект фотосессия Stylist @yuliamoatti_shopperstylist Ольга 📸наш фотограф профессиональный @olga_sauvaire Оленька мой любимый визажист. @onedayhero_makeup Наш супер проект и конечно же я стилист имиджмейкер 🌴💃🏼⚡️🌙💓@yuliamoatti_shopperstylist спасибо большое бутику – Merci pour la participation Dans le projet la boutique @leshop17 #shooting #cannes #frenchriviera #stylist #styliste #стилист ##шоппер #ривьера #newproject #разборгардероба #стилистмосква #фото #проект #франция @albertaferretti

A post shared by Expert Styliste – Top Shopper (@yuliamoatti_shopperstylist) on

Cea care a conceput stilul vedetei, în seria de imagini, este Yulia Moatti – o repută stilistă de pe Coasta de Azur, recunoscută și pentru calitatea sa de Personnel Shopper la Cannes.

Seria de poze este o semnătură a fotografei Olga Sauvaire, stabilită și ea cu traiul în Franța.

De hairstyle și makeup s-a făcut responsabilă Olga Lozitskaya, iar ținuta purtată de Natalia este o creație a brandului italian Alberta Ferretti.

Foto: Olga Sauvaire

Distribuie articolul: