După atâta timp în care și-a ținut fanii pe jar, cântărețul rus Roma Stein în sfârșit a lansat videoclipul pentru piesa „Goryacho”, a cărui protagonistă e nimeni alta decât moldoveanca Xenia Deli.

Noul videoclip poartă semnătura casei de producție Star Pro și a fost filmat în mai multe locații din Federația Rusă. Una dintre ele e chiar capitala rusă, acolo unde modelul basarabean apare în câteva scene surprinse pe stradă, la un magazin și pe un acoperiș.

Cele mai impresionante scene însă, au fost surprinse totuși într-o provincie din apropiere de Moscova, când grânele erau deja coapte. Roma și Xenia apar stând la o masă, încojurați de spice de grâu. Echipa de filmări a muncit preț de câteva zile, îndurând diverse condiții meteo, însă calitatea imaginilor acoperă toate sacrificiile.

Aflați, de asemenea, că modelul basarabean s-a filmat gratuit pentru acest videoclip, argumentând asta ca și un gest de solidaritate cu un interpret începător, ea însăși provenind dintr-un sat din Republica Moldova.

Menționăm de asemenea că cea care a dirijat filmările este o prietenă apropiată de-a modelului – cineasta Olga Rudenko, invitată și la nunta Xeniei. La filmări a fost implicat și un alt artist din Rusia – ARTIK.

Foto: captură video

Distribuie articolul: