Adoră copiii și încearcă să-și canalizeze toată energia și eforturile din ultimii ani lor: fetițelor și băiețeilor, începând cu vârsta de doi ani. Și-a dorit mereu să fie designer, dar specializarea pe copii a venit odată cu fetița ei, Viviene, care este inspirația, marele critic, dar și motorașul afacerii Vivi Art Boutique. Am fost într-o vizită la Evelina Zara, creatoarea brandului Vivi Art Boutique, pentru a afla ce provocări zilnice are, dar și ce noutăți propune școlarilor pentru acest sezon. Un interviu marca 20+, altfel decât v-am obișnuit.

Copiilor trebuie să le fie comod, dar să fie și stilați

„Ideea mea a fost să preiau anumite modele de la maturi, care pot arăta bine și pentru copii, mai cu seamă fetițele vor să arate ca mamele lor. Toate stofele cu care lucrăm sunt naturale și de clasă premium. Fiecare model este prevăzut cu o căptușeală – comod și care să nu-i facă să transpire. Designul și croiala este mai deosebită, iar accesoriile sunt italiene. Ne inspirăm din trendurile occidentale pentru maturi, iar gama de culori este din seria Pantone.”

„În toamnă avem pregătite modele în gama laptelui, în culori pastelate. Încurajăm părinții să îmbrace copiii în culori pastelate, deoarece chiar și după multe spălări, culoarea se păstrează. Țin să aleg personal stofele și furnizorii, la expozițiile internaționale. Este foarte important să vizualizezi modelul, odată ce alegi stofa.”

Vezi și: Vivi Art Boutique a adus pe podiumul „Din Inimă” colecția sa de debut! Cum au defilat copilașii (Foto)

Tendințele în materie de haine pentru copii la școală

„În hainele de școală folosim aceleași croieli și accesorii moderne, însă folosind gama de culori propice dress-code-ului de la școală. Copilul merge mai vesel la școală dacă se simte bine în haina pe care o îmbracă. Pentru fetițe alegerea este mai mare, iar noutatea acestui sezon este cullotes – fusta pantaloni! Pentru băieți sunt în tendințe pantalonii ajustați, cu lungimea până la merișor – am plecat de la pantalonul clasic. Am observat din experiența noastră – copiii preferă foarte mult capsele, în detrimentul nasturilor.”

Le reușește pe toate pentru că se organizează bine

evelina zara„Reușesc să am grijă de familie, să-mi alăptez băiețelul, dar și să țin pulsul afacerii datorită organizării bune. Automotivația mă ajută, iar în business – cu cât ecuația este mai dificilă, cu atât sunt mai ambițioasă să o rezolv. SUA și Europa sunt acum țintele noastre, dar și extinderea pe România. Vivi Art Boutique este prezent într-un show-room din New York, în câteva magazine fizice și online din România, iar provocarea este tot să ne extindem. Acum suntem prezenți la expoziția de modă CPM de la Moscova, în pavilionul pentru copii. Pentru noi orice astfel de ieșire este o oportunitate de dezvoltare și de colaborare”, mai spune în interviu Evelina Zara.

Foto: EA.md, Vivi Art Boutique Fashion