Începutul lui 2015 vine cu realizări frumoase pentru interpretul român Dan Bittman. Ieri, solitstul a lansat o piesă care îl reprezintă în totalitate: „Și îngerii au demonii lor”. Nu, nu este o piesă de dragoste, așa cum am fi așteptat de la Dan. Este un single care dovedește că prăpastia dintre generații pur și simplu nu există! La această piesă, Dan a reușit să realizeze și un videoclip plin de efecte speciale.

Piesa lansată de Dan Bittman a fost scrisă de Alexandru Ioan Pelin și Ovidiu Baciu, iar la versuri au colaborat Alexandru Ioan Pelin, Ovidiu Baciu și Dan Bittman.

„Și îngerii au demonii lor” este un produs lansat de studio-ul KAZIBO Music. Însuși solistul consideră că acest single este ca o puncte de legătură între generații: „Noul single este rezultatul întâlnirii mele cu băieții de la KAZIBO Music – Alex Pelin și Ovidiu Baciu, doi tineri compozitori foarte talentați, cu un palmares impresionant. Mi-a plăcut foarte tare piesa încă din prima clipă în care am ascultat negativul, am înregistrat-o chiar atunci și aceea a rămas varianta finală”, a declarat solistul, potrivit emaramures.ro.

M-am gândit că este momentul să arăt că nu există așa-zisa prăpastie între generațiile de artiști, cea din care fac eu parte și cea tânără. Există multe moduri în care putem colabora și putem face multe lucruri minunate. Susțin proiectele realizate de tineri și îmi place să cred că această piesă este ca o punte între generații. În plus, piesa are și o tentă rock, mi-a plăcut ideea de a readuce în atenția ascultătorilor acest gen muzical, puțin cam neglijat în ultimii ani în România. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au lucrat la această piesa și mai ales tuturor celor care mai cred în ROCK!!!!”, a mai declarat Bittman. 

Ascultați noul single al lui Dan Bittman aici:

Distribuie articolul: