Ionuţ Pascu (33 de ani), alias Pepe, a muncit pe brânci anul acesta, astfel că acum se plimbă la volanul unui superb Porsche Cayenne, nou-nouţ, ultimul model, scrie libertatea.ro

Fără îndoială, lui Pepe îi merge cât se poate de bine pe plan profesional. Artistul face bani frumoşi atât din concerte, cât şi din contractul pe care-l are cu Antena 1, aşa că poate să-şi cumpere tot ce-i pofteşte inimioara.
După ce a investit câteva sute de mii de euro într-o vilă superbă, unde locuieşte împreună cu soţia sa, Raluca, dar şi cu fetiţa lor, Maria, Pepe şi-a completat colecţia de maşini de lux din garaj. În luna august, când fetiţa sa a împlinit un an, el i-a luat din Germania, soţiei sale, un superb Mercedes CLS alb, la preţul de 60.000 de euro, iar în urmă cu câteva zile artistul a fost văzut la volanul unui superb Porsche Cayenne, negru, model ultimul răcnet.
Un apropiat de-al acestuia a dezvăluit pentru Libertatea că maşina full-option, fabricată în 2013, cu zero kilometri la bord şi cu scaune din piele bej, comandată în România, l-a uşurat pe Pepe de 100.000 de euro.

Foto: libertatea.ro,

Distribuie articolul: