Fabrica de confecții Ionel a avut marea onoare de-a deschide Săptămâna modei la Strasbourg, în perioada 24 – 27 mai, cu noua colecție primăvară – vară pentru femei și bărbați. Această onoare au avut-o și în cadrul Fashion Soiree „Din INIMĂ”, ediția a X-a, unde au venit și cu ținute Prima Bella.

Întreaga colecție este din țesături naturale, în tonuri gri și albastru. Găsim sacouri în dungi fine, pantaloni în culori deschise și combinații de culori foarte armonioase. Printre bărbații celebri care au defilat în IONEL s-au numărat: jurnaliștii Vadim Stângaciu și Dumitru Buimistru, istoricul Octavian Țîcu, actorul Alexandru Pleșca, economistul Veaceslav Ioniță, și alții.

Aseară am fost Ionel 🙂 Amintiri din copilărie… primul costum de scolar, primul costum de facultate… atunci toți eram Ionei”, a scris cu mult haz pe Facebook Octavian Țîcu.

Octavian Țîcu

Veaceslav ionița

„Am acceptat provocarea de-a prezenta ținutele designerilor autohtoni, fiind motivată de faptul că pot participa la promovarea brandurilor noastre într-un eveniment de calitate, foarte frumos și foarte bine organizat”, spune Sanda Diviricean, care vă așteaptă pe 7 iunie ca model Fashion Soiree Din inima Branduri de Moldova.

Sanda diviricean

Colecția prezentată de Prima Bella, în nuanțe deschise, conferă siguranță și confort doamnelor care optează pentru aceste modele. Stilul clasic este ușor adaptat croielilor moderne și este conceput pentru comoditatea femeilor care sunt active și vor să arate bine întreaga zi. Nu au lipsit din colecție nici salopetele, pe care le poți îmbrăca dacă ai un job mai permisiv la capitolul vestimentar.
prima bella