“Voi sta cu familia mea, voi bea ceaiul meu preferat și voi lenevi”, asta ne-a declarat Nona întrebată fiind cum își va sărbători astăzi ziua de naștere. Ce a declarat artista și producătoarea de evenimente despre vârsta sa, dar și ce cadou își va face astăzi, aflați mai jos.

Întrebată ce-și dorește cel mai mult de ziua sa, Nona Marian ne-a declarat: „Cel mai mult sper să nu-mi pierd ambiția! Am învățat să mă bucur de toate în felul meu, să fiu fericită pentru ceea ce am și să lupt pentru ceea ce vreau. Îmi doresc ca avântul și ambiția aceasta să nu mă părăsească niciodată.” Artista îi mulțumește familiei sale pentru susținere și mamei pentru bunele sfaturi date mereu: “Să nu uiți niciodată de tine – asta m-a învățat mama încă de mică și îi sunt foarte recunoscătoare. Chiar de apare familia, grijile, problemele, jobul, mereu trebuie să ai timp și pentru tine”, crede Nona.

 Nona Marian

La cei 37 de ani, Nona Marian se simte tânără, plină de inspirație și cu foarte multe idei inovatoare. “Nu mă tem să-mi spun vârsta și mă strădui să duc un mod de viață sănătos, ca să arăt bine mereu. Iată de ce anul acesta nu sărbătoresc, poate atunci când ajung la 40 de ani voi face o sărbătoare mare unde sî invit toată presa și toți prietenii”, ne-a mai spus Nona Marian.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: