Eveniment important, astăzi, în familia Nonei Marian și a lui Iurie Ciocan – cea de-a doua fiică a lor, Domnița, a mers în clasa întâi. Mama fetelor a postat pe contul ei de Facebook poze de la serbarea de început de an școlar, iar fetițele au purtat ținute aproape identice, deși au vârste diferite. “Deja am două școlărițe!!!”, s-a lăudat astăzi Nona Marian și ne-a recunoscut că a avut emoții mari, mai cu seamă că Domnița nu are încă șapte ani, în iulie a împlinit abia șase. “Domnița se joacă cu copii mai mari decât ea, sora ei, verișorul Paul Efrim, iată de ce este și mai dezvoltată intelectual, motiv care ne-a făcut să o dăm în clasa întâi la șase ani. Apoi am avut anul trecut experiența Sofiei, care la unu septembrie a mers în clasa întâi, iar la 31 mai a finalizat clasa a doua”, a declarat pentru revista PentruEA Nona Marian.

Interpreta ne-a povestit că a mers la evenimentul de început de an școlar toată familia Ciocan. Până și buneii au dorit să-și încurajeze nepoata, că cine știe când vor mai trăi asemenea emoții. “Domnița ardea de nerăbdare să meargă și ea la școală, la fel ca sora ei, să facă teme, să-și umple ghiozdanul seara. Așa că eu sunt sigură că se va descurca foarte bine, mai cu seamă că ea e și un pic șireată, așa că va tinde să o ajungă din urmă mai repede pe Sofia”, a mai spus Nona.

 

Deși diferența între fete este una de doi ani, familia Ciocan-Marian nu a fost tentată să le de-a pe fete într-o clasă, din contra, ei cred că fiecare copil trebuie să se simtă și să-și trăiască propria vârstă. Cât despre Domnița, ea va avea un motiv în plus să învețe bine, și-a dorit foarte mult ca prima ei învățătoare să fie foarte drăguță și astfel s-a și întâmplat. “Am discutat cu profesoara ei și mi-a plăcut mult, Domniței îi place că este foarte feminină, drăguță și va avea un motiv în plus să vrea la școală”, a mai spus mama fetelor pentru revista noastră.

Foto: Facebook.com 

Distribuie articolul: