E dificil să cunoști ce vrea o femeie, dar și mai greu e să știi ce-i spune femeia unui bărbat atunci când tace. Din dorința de a-i ajuta pe bărbați cu câteva sugestii importante, autoarea Vivian Kelly a realizat o listă cu gânduri secrete, care există în creierul unei femei și nu vor ieși de acolo niciodată, pentru că nu va dori să le spună!

foto: picsonica.com

foto: picsonica.com

1. Surprizele mici. Unii bărbați consideră că femeile trebuie să fie surprinse mai rar, pentru un rezultat garantat. În realitate, femeile percep asta ca pe o lipsă de atenție. Micile surprize trebuie să vină permanent, pentru că astfel, îi vei spori respectul față de sine al unei femei.

2. Eforturile. Relațiile necesită efort, fie că e vorba de muncă prin apartament sau pregătirea cinei. Sunați-ne chiar și la mijlocul zilei, expediați-ne SMS-uri sau scrieți-ne pe Viber. Credeți-ne, asta merită atenția voastră.

3. Siguranța e superbă în timp ce aroganța – nu. Femeile iubesc bărbații alături de care se simt confortabil. Încrederea voastră ne oferă sentimentul de protecție. Nu există nimic mai sexy decât siguranța unui bărbat. Dacă ești un Narcis, nu vei surprinde prea multe femei…

4. Cavalerii n-au murit! Merită să mai fii și demodat uneori, pentru că asta îi place. Deschideți ușa înaintea noastră și luați-ne de mâini. Fiecare femeie va aprecia acest lucru.

5. Nu vă transformați în copii. Femeile știu să aibă grijă de bărbații lor, dar numai în cazul în care simt că regimul „mama” este departe. În adâncul sinelui, fiecare bărbat este un copil, însă nu trebuie să-i permită femeii de lângă el să-l îngrijească 24/24. Asta poate deveni o problemă.

6. Ascultați-ne și manifestați interes. Dacă am avut o zi proastă, vrem să fim ascultate. Femeile adoră să-și spele sufletul cu discuții. Noi avem încredere în bărbați și îi credem. Găsiți puterea de a închide televizorul, de a lăsa sticla cu bere și de a ne asculta!

7. Fiți sinceri. Sinceritatea este cea mai bună politică. Fiecare invenție se poate orienta împotriva voastră, pentru că femeile află despre tot. Uneori, ele pur și simplu tac, dar oricum știu despre ce este vorba. Nu fiți lași și nu le mințiți pe femei.

8. Fă din ea prioritatea ta. Femeile trebuie să simtă că sunt mai importante decât un Xbox sau decât o mașină. Locul III nu contează pentru o femeie. Dacă iubita ta se va simți neimportantă, te comporți incorect, prietene!

9. Atrageți atenția la mărunțișuri. Faceți-vă remarcați prin tunsori, haine noi, noi mărimi la haine. Spuneți-le femeilor că faceți asta pentru ele.

10. Nu vă grăbiți în așternut. Nu există nimic mai stânjenitor, pentru o femeie. Ele au nevoie de mai mult timp. Nu vă grăbiți nicăieri.

11. Renunțarea la sex nu e mare treabă. Dacă femeile refuză, asta nu are nicio legătură cu voi. Există zile în care nu se simt decât obosite, distruse, neliniștite. Dacă nu vrem, n-o luați în nume de rău.

12. Ajutați-ne. Nu există nimic mai iritant decât un bărbat leneș. Ajutați-ne la treburile casnice. Ordinea unei case este responsabilitatea tuturor.

13. Uneori, avem nevoie și de timp pentru sine. Avem nevoie de prietene și de relaxare. Nu e nimic rău în asta!

14. Învață să spui „îmi pare rău”. Nu mai fiți atât de încăpățânați, dacă sunteți de vină. „Nu-i așa că mă ierți?” – este varianta ideală.

15. Uneori, chiar ne simțim rău de tot. Suportăm spasme, dureri de cap și simptome premenstruale. Uneori, corpul ne transformă viața într-un iad.

16. Scăpați de umorul legat de mersul la WC, bine?

17. Aveți grijă de igiena voastră. Când v-ați spălat dinții ultima oară? Dar capul? Nu uitați nici de deodorant.

18. Trebuie să știți cine sunteți. Dacă n-ai înțeles încă ce vrei de la viață, trebuie să faci ceva cu asta și să nu intri într-o relație. Femeile nu suportă o asemenea „seriozitate”.

19. Nu uitați de ocaziile importante pentru noi. Anul are doar 365 de zile și nu e greu să reții două dăți importante. Înregistrează-le undeva până când le vei memoriza, iar dacă trebuie, comunică-le și mamei tale, dar nu-i spune iubitei despre asta. Fă orice, dar nu uita.

20. Avem nevoie de respect. Unii bărbați apreciază, dar nu respectă partenerul pe care îl au alături. Iubește-ți femeia de parcă ar fi ultima zi în care o vezi. Fii recunoscător pentru ceea ce face de dragul tău.

21. Femeile adoră romantismul. Nu întreba o femeie dacă vrea sau nu flori. Sigur că ne plac petalele de trandafiri, cinele, lumânările, vinul…

22. Pregătiți-ne cina. Nu există nimic mai sexy decât mâncarea pregătită de un bărbat atent la bucătărie.

23. Alegeți cadourile din toată inima. Cadoul poate fi și ieftin, dar contează să fie dăruit din suflet.

24 Urmăriți-ne atent conturile de pe rețelele sociale. S-ar putea să ne găsiți acolo visele și dorințele.

25. Voi nu vă descurcați fără noi. Bărbații acceptă femeile ca pe niște ființe firești, dar nu înțeleg că nu pot face nimic fără de noi. Cine, dacă nu femeia de alături, îți va spune ce trebuie să faci, ca să devii mai bun? Trebuie doar să recunoști asta.

Sursa: 25 Things Women Wish Men Knew: The Secret Of What Women Want — REVEALED!

Distribuie articolul: