EA.md organizează din 2015 cele mai tari petreceri în pijamale – unicele cu statut oficial din Republica Moldova. Știm ce vor femeile, dar mai ales știm cu ce să le distrăm atunci când e vorba despre petreceri fără tocuri, fără griji și care să nu fie uitate prea ușor. Am avut până acum 4 ediții, care mai de care! Îți mai amintești de ele?

Rezervă-ți acum un bilet pentru tine și prietenele tale, deoarece locurile sunt limitate.

La prima ediție, organizată cu ocazia rebrandingului EA.md și a noului design al site-ului, am avut puțin peste 40 de femei. Am instaurat cu succes ideea de pijamale, l-am ajutat pe Igor Sârbu să-ți găsească „Cenușăreasa” și ne-am distrat de minune pe ritmurile băieților de la Brio Sonores.

Ediția cu numărul doi ne-a găsit foarte comode, pe perne moi, dar și puse pe șotii. Pentru că era în prag de nuntă, am pus mână de la mână și i-am jucat zestrea lui Pasha Parfeni. A fost ediția în care, tot mână de la mână, am ajutat-o pe fotografa Elena Andronache să treacă mai ușor peste diagnisticul pe care îl avea – leucemie. Am depășit numărul participantelor peste 50. AICI ai toate pozele.

Vă mai amintiți cât de frumos am cântat în cor, alături de Ola TABU la ediția cu numărul 3 a petrecerii în pijamale? Era primul recital oficial al proiectului, în ajunul sărbătorii de 8 martie. Dar dacă nu vă amintiți acest moment, cu siguranță vă amintiți de celebrele albinuțe, care au adus zâmbetul pe buze la peste 80 de femei. AICI toate pozele.

Ediția cu numărul patru a coincis cu Aniversarea EA.md de 7 ani. Ne-am distrat pe cinste și am reușit să cântăm la karaoke până către miezul nopții. A fost ediția cu cele mai delicioase sushi de la Backstage Music Hall și în același timp o petrecere plină de senzualitate și frumusețe feminină. Numărul participantelor, în premieră, a trecut de 100! Poze – AICI.

Ce avem de data aceasta? Pijamas în the PUB – cea mai noncomformistă petrecere fără tocuri la care te așteptăm din nou cu momente fierbinți și surprize care te vor pune pe jar, dar și te vor relaxa la maxim. Cel mai „fără complexe” speech la cea mai „fără tocuri” petrecere din această primăvară

Petrecerea în Pijamale by EA.md a ajuns la ediția a V-a. De această dată avem susținerea Clincii Adler Medical, care ne-au promis masaj pentru toate participantele, dar și noutăți din medicină racordate la cele mai actuale necesități ale femeilor. Cadouri și premii încă mai adunăm, dar vă promitem de la: Antos Cosmetică NaturalăCricovaDarwinDaria RoomEquilibraCasa RinaldiBunătăți de la Marika, Schweppes, Ana Popova, Moldeco.