Deși au ferit acest eveniment de ochii presei, Adela Popescu și Radu Vâlcan au organizat duminică încreștinarea fiului lor, botezat Alexandru. Atmosfera petrecerii de după ritualul religios a fost una deosebită.

image-28-600x400

Adela și Radu și-au invitat cei mai apropiați oameni la petrecerea organizată în cinstea botezului micuțului Alexandru. A fost o petrecere cât se poate de relaxată și firească, iar cântăreața nu s-a ținut deloc de tendințe și fițe în materie de petreceri.

image-31-600x900

A ales un restaurant cu bucătar care prepara mâncărurile live, în fața oaspeților, a renunțat la decorul tradițional albastru pentru petrecerile de băieți și a preferat să nu le impună oaspeților decât un cod de dispoziție bună și relaxare.

Printre oaspeți, s-au numărat rudele părinților, dar și câțiva prieteni apropiați, ca Dana Rogoz, Cove, Ioana Scărlătescu, Ada Condeescu, Răzvan Fodor ș.a.

 

„Botezul primului copil îți taie respirația. A fost minunat. Ne-am adunat câțiva ai noștri la biserica de lângă casa pentru a fi alături de puiul nostru la cel mai frumos și plin de însemnătate eveniment din viața lui de până acum. Petrecerea a fost exact așa cum am visat-o. Restaurantul ales este un loc stylish, colorat, nici prea mare, nici prea mic, cu mâncare senzațională și ambient perfect pentru gașca noastră de prieteni. Adică oameni frumoși, relaxați, liberi.

Chef Foa a fost la înălțime ca de obicei, reușind prin demonstrația lui de live cooking să creeze un happening mai tare ca orice alt moment artistic. Ne-am dorit să fie alături de noi și să ne răsfețe simțurile, tocmai pentru că nunta noastră a fost una atât de frumoasă și datorită lui.

O mare de baloane colorate în loc de tematica baby blue, mușcate în glastră în loc de hortensii cu fundiță, DJ în loc de formație, îmbrăcați lejer, fără dress code, povești și râsete fără ursitoare, creveți, rață, vită, dar fără sarmale!

O fi bine? O fi rău? A fost ca noi. O petrecere cu prietenii apropiați, alături de care să avem convingerea că vom da buluc si la petrecerea de majorat a lui Alexandru. Cum vom putea, dar să fim cu el, de drag ce ne e. Le mulțumim că fiul nostru o să crească înconjurat de așa exemple frumoase”, spune Adela.

Foto: adelapopescu.eu

Distribuie articolul: