Relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, trece la un alt nivel. Cei au început să se afișeze fără nicio reținere, în public și chiar fiind însoțiți și de fetița vedetei, Violeta.

Dacă discreția este caracteristica relațiilor pe care le-a avut, de-a lungul timpului, Andreea Marin pare să se bucure din plin de acest lucru. Și, chiar dacă este în relație cu Adrian Brâncoveanu de aproape un an deja, „Zâna” a rămas la fel de decentă în exprimarea sentimentelor pe care el e are. Cel puțin în public. De altfel, Andreea Marin și iubitul ei, alături de fiica , au fost surprinși, zilele trecute, la mall, în timpul unor cumpărături.

Îmbrăcați bine, Andreea optând pentru un palton gros, în culori pastel, iar Adrian preferând o geacă de piele, cu blană pe interior, cei doi au stat mai tot timpul lipiți unul de celălalt. Mai mult, după ce s-au mai plimbat puțin prin mall, cu „Zâna” atentă și la iubitul ei, dar și la fetița pe care o are din căsnicia cu Ștefan Bănică, au plecat spre mașină. Doar că, înainte de a pleca spre casă, Andreea i-a făcut o plăcere fiicei sale și a oprit, pentru câteva minute, într-un magazin cu bunătățuri, cu dulciuri, din care adolescenta a ieșit extrem de încântată.

Andreea Marin iubeşte şi simte că i se răspunde cu aceeaşi monedă. Vedeta tv şi-a deschis sufletul la emisiunea lui Cristian Brancu de la Antena Stars şi a recunoscut ceea ce am văzut cu toţii în ultimele zile şi anume că în viaţa ei şi-a făcut loc un nou bărbat. Zâna se iubeşte cu un diplomat şi tocmai funcţia lui a făcut-o să ascundă până acum relaţia.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut câteva luni de linişte, pentru că acest lucru te ajută să creşti într-o relaţie, fără imixtiuni. Nu a fost intenţionat, noi am mai ieşit împreună şi în alte dăţi. Acum, sunt liniştită şi fericită, este adevărat. Iubesc matur, ca la 18 ani! Nu sunt un om care îşi permite să greşească încă o dată şi încă o dată. În orice relaţie trebuie să porneşti cu încredere, pentru că altfel înseamnă că nu dai o şansă. Pot fi cucerită cu o floare, dar nu este de ajuns, la vârsta mea venerabilă e nevoie de sentimentul de protecţie, de masculinitate… nu mai simt nevoia să fac experimente pe pielea mea. Vârsta nu are nicio relevanţă. Nu simt diferenţa. Nici ca aspect fizic, nici ca maturitate. Doar aşa ca să ne uităm în buletine, nu văd la ce ne foloseşte? La ce mi-ar folosi blazarea? O să iubesc şi la 80 de ani”, spunea vedeta.

Sursa foto: Spynews.ro

Vezi și: Andreea Marin încă o dată în fața altarului? Vezi ce spune vedeta

Distribuie articolul: