Deși trebuie să nască peste câteva zile, Kate Middleton duce un mod de viață activ și petrece foarte mult timp în compania fiului său. Băiețelul va împlini doi ani la sfârșit de iulie, însă până atunci, le demonstrează chiar și paparazzilor că este un adevărat explorator, care nu stă pe loc nicio secundă. Cum a fost surprins George, vedeți mai jos.

Deși are un „argint viu” de 21 de luni, Kate Middleton mai intră și ea în pielea de copil, uneori. Paparazii de la OKMagazine.com au surprins-o pe ducesă jucându-se pe un teren amenajat special pentru năzdrăvani alde George. Terenul de joacă surprins de fotografi se află la o fermă dintr-o zonă provincială a Marii Britanii.

Puștiul a fost îmbrăcat într-un combinezon de culoare bleumarin, asortat cu o căciulă și o pereche de papuci – ținută perfectă pentru condițiile meteo ale Londrei, acolo unde se înregistrează până la +18 grade Celsius în aceste zile.

Paparazii au remarcat că George este un băiețel extrem de ager, pentru că imita cu ușurință sunetele tuturor animalelor pe care i le solicita Kate. Ba mai mult decât atât: George rostește cuvinte întregi și e și foarte neastâmpărat pe deasupra.

Georgie (așa îl alintă mama) și-a luat și o minge în excursia pe care a făcut-o în aer liber, așa că a avut după ce alerga pe terenul de joacă. Pentru că s-a cățărat pe niște legături de fân, prințul a reușit să-și bage mama în sperieți, pentru că nu voia nici în ruptul capului să coboare.

După „negocieri” prelungite, băiețelul a fost recuperat de brațele grijulii ale mamei și trimis direct în cercul de copii care se jucau pe terenul improvizat. Nu este un băiat supărăcios și nici izolat de restul, iar pentru a-și arăta simpatia față de una dintre tovarășele lui de joacă, George a cuprins-o.

Ducesa de Cambride a vorbit de nenumărate ori, în interviuri, despre inteligența precoce a fiului său, care se dezvoltă ca un adevărat Făt-Frumos.

Amintim că în câteva zile, prințul George va deveni fratele unui prinț sau al unei prințese. Mediile britanice susțin că este vorba de data de 25 aprilie. Britanicii care au calculat potrivit unei alte formule, afirmă că nașterea va avea loc pe 25 aprilie. Există șanse ca micuțul să se nască tocmai în luna mai, pentru că primul copil al lui Kate s-a născut mai târziu de termen. Kate ar urma să nască pe cale naturală, la fel ca și la prima graviditate.

Sursa: okmagazine.com

Distribuie articolul: