Conflictul dintre interpreta rusă Valeria și Anastasia Volocikova a pornit după ce balerina a declarat, într-o conferință de presă, că ”unele vedete fac prostituție politică, renunțând la concertele din Ucraina, în urma evenimetelor de acolo.” Conflictul a escaladat, după ce însăși Anastasia a fost învinuită de practicarea prostituției și trebuie pedepsită conform legii. Acum, conflictul continuă cu bătălia dintre avocați, care încearcă să dezvăluie publicului adevăruri tot mai ascunse.

Avocatul balerinei Volocikova, Aleksandr Dobrovinskii, și-a exprimat, recent, poziția, cu privire la conflictul iscat între cele două părți. Într-o conferință de presă pe care a realizat-o împreună cu clienta acestuia, Dobrovinskii a declarat că istoria conflictului a fost inventată chiar de Valeria și soțul acesteia – Iosif Prigojin, pentru a-și ridica ratingul și pentru a obține beneficii materiale, întrucât familia interpretei ”trăiește nu tocmai cele mai frumoase timpuri” declară acesta.

Angajații portalului heat.ru au luat legătura cu reprezentanții Valeriei, efectuând o investigație proprie. Se pare că avocatul Valeriei și a soțului acesteia a negat toate declarațiie expuse, la conferința de presă, de către Dobrovinskii.

Este de ajuns să priviți conturile site-urilor de socializare ale Valeriei și ale lui Iosif, ca să înțelegeți că în familia acestora totul este în ordine. Iar PR-ul nu putea fi născocit, deoarece toți știu că acest conflict a pornit de la declarațiile Anastasiei Volocikova. Dacă am judeca la fel ca Dobrovinskii, reiese că Valeria și Iosif s-au înțeles din timp cu Volocikova, ca aceasta să-i denigreze. De ce Volocikova a spus că în familia Valeriei este ceva în neregulă, odată ce însăși Volocikova se vinde contra unei sume de 200 000 de ruble? Îmi vine să râd. De oamenii săraci ar trebui să ne fie milă, de aceea îmi exprim regretul pentru Volocikova și bărbatul acela afurisit. Sper că bunăstarea acestora se va majora, după acest conflict” a spus avocatul Valeriei, Serghei Jorin, pentru portalul rus heat.ru.

Investigația jurnaliștilor ruși a continuat. Aceștia l-au contactat pe Serghei Lavrov – organizator de evenimente, care a colaborat de nenumărate ori cu Valeria. Interesul jurnaliștilor a fost să afle cât câștigă Valeria la un concert și dacă această sumă e de ajuns pentru a o satisface material pe interpretă.

Ultimul turneu pe care l-am organizat pentru Valeria, a constat din 24 de concerte. Avocatului Dobrovinskii aș putea să-i dau numărul de telefon al directorilor de concerte de la fiecare sală, pentru ca să-i întrebe în care dintre aceste săli au existat și scaune goale.

În ceea ce privește Volocikova, trebuie să vă spun că oamenii nu vin chiar la concertele ei. Ea vine la concertele, sălile cărora nu sunt ocupate nici măcar pe jumătate, iar apoi se laudă că sălile ei au fost pline, argumentând cu fotografii false. Un exemplu dintre acestea este orașul Abakan. Atunci când a fost întrebată, pe internet, de ce a plasat o sală străină, Anastasia pur și simplu l-a blocat pe cel care i-a scris”, a declarat Lavrov.

Despre cum vor evolua lucrurile în continuare, în acest conflict, revenim cu alte materiale.

Foto: super.ru,valeriya-rus.blogspot.comб www.pust-govoryat.tv, direct-beauty.ru

Distribuie articolul: