Un nou episod din serialul „Voronin și Presa”. Liderul PCRM a atacat din nou jurnaliștii, nemulțumit că a fost luat la întrebări în privința viitorilor pași pe care urmează să-i întreprindă formațiunea sa, după ce și cea de-a doua moțiune de cenzură împotriva Guvernului a picat, notează UNIMEDIA.

Vladimir Voronin a declarat că PCRM va dezvălui fărădelegile săvârșite de deputații din sânul Partidului Liberal Democrat, dar și depsre actele de corupție săvârșite de cei din Guvern. Acesta a refuzat să răspundă la alte întrebări. Supărat pe insistența jurnaliștilor, acesta a menționat că refuză să vorbească cu reprezentantele presei deoarece acestea nu reflectă obiectiv realitatea.
„Eu nu am stimă față de canalele pe care voi le reprezentați. Sunteți canale vândute. Învățați-vă să reflectați corect și obiectiv ce se întâmplă în țară, în Parlament, cum trăiesc oamenii. Voi spuneți minciuni 24 ore din 24″, a evidențiat Voronin.

În cele din urmă, liderul opoziției a apostrofat reporterițele: „Voi nu căscați gura înainte de a termina eu propoziția. Parcă sunteți niște ciocănitori”.

Sursa: UNIMEDIA

Distribuie articolul: