Fosta Ministră de Externe a Republicii Moldovenești Nistrene, soţia fostului lider separatist de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk, s-a supărat foc pe jurnaliştii care au scris despre locul aflării ei. Nina Ștanski neagă că s-ar fi aflat în Cipru, apoi Slovenia și vine cu un sfat către jurnaliști: „Unde mă aflu eu acum, nu este treaba voastră. Ajunge să vă uitați prin geamuri străine și să umblați prin paturi străine. Faceți știri și nu suferiți de știți voi ce.”

Soțul Ninei Ștanski este cercetat penal pentru furtul banilor publici în proporţii deosebit de mari, iar autoritățile transnistrene și moldovenești spun că nu știu unde se află astăzi ca să fie tras la răspundere. Fosta ministră neagă că ar fi ajuns în Cipru, apoi Slovenia.

„Îmi imaginez cât de obijduitor a fost pentru verișoarelor mele care locuiesc în Cipru să afle că eu am fost de fapt acolo, dar ele nu știau nimic. Tot așteaptă să ne vedem de câțiva ani…În Slovenia am fost, dar asta s-a întâmplat în 2013. Scriu pentru orice eventualitate, dacă veți avea nevoie de informații pentru următoarele eseuri aiurite la subiectul „Unde este Șevciuk și familia lui”, scrie Nina Ștanski pe pagina sa de Facebook.

capture-20170928-082259

Citește și: Nina Ștanski a născut o fetiță încă acum o lună. Ce prenume i-a ales fiicei