„Hibernator” – așa se numește cel mai caloric dejun din lume, servit în prezent la Bear Grill, din Anglia de Nord. Valoare energetică a acestui platou cu mâncare constituie nici mai mult și nici mai puțin de 8000 kcal. De altfel, niciun client care comandă acest platou cu mâncare nu are dreptul să acuze producătorul de probleme de sănătate, după consumarea acestei bombe calorice!

Patru ochiuri, opt bucăți de bacon, opt blinii din cartof, opt crenvurști, omletă din patru ouă și cașcaval, patru napolitane, opt felii de pâine, pudding negru, o porție de fasole roșii, o porție de ciuperci marinate, o porție de cartofi pai și un milkshake de un litru – asta se conține în imensul dejun „Hibernator”.

Potrivit lui Mark Winder – proprietatului acestui bar, 20 de vizitatori au încercat să termine de mâncat acest dejun însă niciunuia dintre aceștia nu i-a reușit. 

Prețul acestui imes dejun este de 20 de lire sterline, echivalentul a circa 32 de dolari. Mai mult decât atât, potrivit presei britanice, proprietarul acestui bar este gata să plătească 100 de lire sterline tuturor clienților care vor termina de mâncat acest dejun.

„Băieții mai tineri vin aici, însă doar bărbații maturi au încercat provocarea. Se uită la ingredientele de pe afiș și spun că sunt gata să mănânce tot. Dar după, vad ce este pe farfuria aia mare și încep să se plângă la telefon prietenilor lor și renunță după 20 de minute”, mărturisește Winder.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: