Brandul de haine Nikita Rinadi lansează un nou serviciu, special creat pentru femeile care sunt foarte ocupate acasă ori la serviciu. Nu ai timp să alergi prin magazine? Curierul Nikita Rinadi îți aduce toate modelele de haine dorite pentru probă acasă ori la locul de muncă.

Nikita Rinadi ușurează procurarea ținutelor prin serviciul de livrare la domiciliu sau la birou. Acum poți alege oricare ținută online – pe NikitaRinadi.com, pe pagina de Facebook sau pe Intagram, iar brandul tău preferat ți-o aduce „la picioare”. Mai mult, poți selecta mai multe modele sau mărimi, așa ca să poți identifica mai ușor ținuta perfectă pentru evenimentul la care vrei să ajungi.

sandra dodon

„Imediat după o postare a modelelor noi, ne poți contacta pe pagină sau pe site, iar haina să-ți fie livrată în orice colț al orașului. În decurs de două ore, modelul preferat poate fi la tine acasă, iar tu îl vei putea proba în fața oglinzii”, ne-a declarat designerul brandului Nikita Rinadi, Nadya Gudumak.

SD-35

Nikita Rinadi este un brand cu experiență pe piața fashion de la noi. Compania exportă și în Rusia, dar și alte țări din spațiul CSI. Nikita Rinadi este alegerea femeilor de succes, cu personalitate, a persoanelor publice de la noi, artistelor și a femeilor care își doresc mereu o ținută deosebită.

Foto: NikitaRinadi.com
Telefon: 0797 65 458
Atrium – et.3, butique 3042/ str. Albișoara 4

P