Presa din Moldova a facut ceva fum când Nicu Timofti, prezentatorul ştirilor din sport de la Pro TV, a plecat de la acest post de televiziune. Nicu spune că a cântărit mult înainte de a lua această decizie şi că n-a fost deloc uşor să facă pasul.

De ce a plecat de la ProTV

Cu aproape doi ani în urmă, Nicu Timofti, vocea binecunoscută de la radio, încerca o nouă postură — cea de reporter şi prezentator al buletinului de ştiri din sport. între timp, prezentatorul a ajuns să-şi dorească ceva nou, diferit de ceea ce a făcut până acum.

Nicu spune ca nu banii sau „o ofertă generoasă” l-ar fi făcut să meargă la un alt post de televiziune: „Voi fi prezentator într-o emisiune de divertisment. Am ales să fac anume asta fiindcă este ceva nou, ce n-am mai făcut şi care sper să placă telespectatorilor.”

Talk-show-ul pe care Nicu Timofti îl va prezenta de unul singur va începe în câteva luni, iar spotul emisiunii urmează să ruleze din luna aprilie. 

 

Despre Angela „Tamara” Gonţa & Nicu „Vasile” Timofti

Mulţi dintre cei care priveau buletinul de ştiri de la Pro TV probabil îi vor duce dorul „cuplului” Tamara şi Vasile, cum se „dezmierdau” prezentatorii de ştiri Angela Gonţa şi Nicu Timofti.

Chiar dacă multă vreme lumea i-a cuplat, Nicu spune că de Angela l-a legat doar munca. Asta, dacă nu punem la socoteală glumele care se strecurau în timpul emisiei și care s-au răspândit de zor în tot internetul moldav: „Asta făcea parte din serviciu, pentru că noi cu Angela suntem prieteni și ne înțelegem foarte bine.”

El spune că anume calitățile profesionale îl fac să aprecieze colegile femei de la egal la egal. „Eu o apreciez mult pe Angela pentru munca pe care o face, fiindcă este cu adevărat profesionistă. Dar n-o văd în rol de soţie lângă mine,” râde el.

 

De fapt, a ochit „cireaşa de pe tort”

Nicu Timofti nu se plânge de lipsă de atenție, pentru că de trei ani, are alături o persoană dragă. „Eu o cunosc demult, am văzut-o pentru prima dată când era probabil în clasa întâi. De fapt, ea învăţa cu frate-meu într-o clasă. Diferenţă de vârstă dintre noi e de 8 ani.”

Nicu mărturisește că, de fapt, a îndrăgit-o pe Anastasia, iubita sa, mult mai târziu, peste ani buni, când s-au întâlnit întâmplător și au ieşit la o cafea. „Apoi, am ieșit încă la o cafea, şi aşa a început.”

Acum se văd practic în fiecare seară, și spun că le place să călătorească împreună. Nicu recunoaște că Anastasia are energie pentru doi, mai ales atunci când el vine stors de la muncă:

„Are simțul umorului. Cu ea pot să discut absolut despre orice, mai ales că face medicina şi are de povestit multe din domeniu. Unde mai pui că citește mult și a vizitat destule ţări străine. Dar cel mai important lucru este că mă iubește şi ar face orice pentru mine.”

 

Despre certuri, gelozie și alte „nimicuri”

Pentru Nicu, diferenţa de vârstă nu este sesizabilă. Spune că există şi între ei certuri, dar de obicei, după un timp, spiritele se potolesc şi totul revine la normal.

Tânărul prezentator crede că nu este un bărbat gelos, doar dacă persoana dragă nu-i oferă motive pentru aceasta: „Gelozia este o boală! Eu n-am boala asta. îmi amintesc că în prima mea relaţie care a fost de durată, am fost foarte gelos, dar asta pentru că persoana de lângă mine îmi dădea motive. Deseori nu-mi spunea că iese în oraş și alte chestii din astea. M-am convins, omul care vrea să înşele, o va face. Indiferent dacă eşti sau nu gelos.”

Cât despre planurile de viitor, Nicu se cam codește, dar la urmă tot admite că sunt legate în special de această tânără care i-a furat inima: „Cred că, dacă totul va fi bine, la anul precis mă însor. Dar întâi vreau să mă asigur că am un loc de trai. Oricum ar fi, de însurat tot trebuie — eu vreau sa-mi cresc copiii cât voi fi încă tânăr,” încheie acesta cu obișnuitul său zâmbet.

Distribuie articolul: