Interpretul Nicu Țărnă s-a alăturat campaniei de susținere a portului popular, organizată de Ministerul Culturii și dedicată Zilei Independenței. Cântărețul a participat la filmarea unuia din filmulețele realizate în campanie și a demonstrat, prin acest gest, că e mândru să poată purta o haină populară. Ce mărturisește vedeta, urmăriți în spotul de promovare de mai jos.

 „Haina populară reprezintă istoria de sute și chiar mii de ani a unui popor. Cămașa ce-o port e plină de suferința, dragostea și gloria neamului meu. Într-o bună zi, și fiul meu o va purta. Vino și tu pe 27 august, la Parada Portului Popular din Piața Marii Adunări Naționale”, asta declară Nicu Țărnă, în spotul de promovare.

Nicu a fost văzut în aceeași cămașă și la nunta vestitului realizator de accesorii din piele, Valentin Frunză, și a soției sale Violeta. Interpretul și actorul a ținut să se asorteze foarte bine cu soția sa, Cristina Țărnă. Cristina a purtat și ea o ie tradițională, asortată cu o fustă din denim, model creion, cu dantelă pe margine și asortată cu o centură lată.

Amintim că pe 27 august, de Ziua Independenței, în Piața Marii Adunări Naționale, toată lumea, de la mic la mare, este așteptată să vină să arate tuturor costumul popular, ia sau catrința pe care o are în garderobă. Ministra Culturii, Monica Babuc, îi invită personal pe toți moldovenii să demonstreze cât sunt de mândri pe portul lor tradițional.

Citește și:

Ministra Culturii, Monica Babuc, ne invită la Parada Portului Popular (Video)

Foto: Facebook.com/NicuȚărnă