Nicu Țărnă și Cristina Cojocaru și-au unit destinele. Ieri, cei doi au spus da atât în fața ofițerului de stare civilă cât și în fața lui Dumnezeu. Naşii de cununie a celor doi sunt vicepreşedintele Parlamentului Liliana Palihovici şi soţul ei. Nunta se va juca săptămâna viitoare, scrie prime.md, citat de UNIMEDIA Ceremoniile s-au desfășurat într-un cadru restrâns la care au participat cele mai apropiate persoane – părinţi, cântăreţul Paşa Parfeni cu iubita sa şi naşii, soţii Palihovici. Părinţii mirilor au plâns de bucurie.

În cadrul unui interviu oferit pentru UNIMEDIA, Nicu a povestit cu a cunoscut-o pe Cristina și când au început cei doi să fie împreună. Totodată, interpretul a descris și momentul în care a cerut-o de soție pe aleasa inimii sale.

„Odată stăteam împreună și am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea. Ea m-a luat peste picior și mi-a spus: Chiar acum vrei să-mi ceri mâna, așa simplu, poate faci și tu ceva mai orginal? Zis și făcut. Am prins momentul când tatăl, cu fratele ei mai mare împreună cu familia lui s-au întors din Germania în Moldova. În același timp, eu am avut o premieră – „My darling Missis Kronky” la Teatrul „Ginta Latină”. Astfel, am ales data de 1 noiembrie pentru ca toate rudele ei să fie prezente la spectacol. Eu am vrut să-i iau prin surprindere pe toți. Am avut și complici, formația Ștefan Vodă în frunte cu Tudor Ungureanu şi câţiva actori de la teatru. După spectacol, pe scenă a urcat ansamblul etno-folcloric „Ştefan Vodă”. Apoi, cineva din membrii formaţiei a coborât în sală, a luat-o de mână pe Cristina şi a dus-o pe scenă. În acest moment, am ieșit cu un buchet mare de flori în mâni (preferatele ei sunt cele de sezon, crinii albi). Am întrebat-o: Cristina, vrei să fii soția mea?. Lumea s-a oprit exact ca în filmele americane. După o pauză, ea a spus da, deși nu înțelegea bine ce s-a întâmplat, nici nu putea să vorbească (zâmbește). Încă două zile a stat așa, pe valul emoțiilor. Ulterior am mers la părinții ei. Tatăl ei tot îmi arăta cu degetul: Măi băiete, ce ai făcut tu azi, mai că inima să mă apuce”, a povestit Nicu.

Distribuie articolul: