Nicu Țărnă a acordat primul interviul de după căsătorie portalului de știri UNIMEDIA. Interpretul, actorul și juratul de la show-ul “Moldova are Talent” povestește despre cum se împart rolurile în tânăra familie Tărnă, cum își ajută soția, dar și cum se înțelege cu nașii sau părinții. Detalii, mai jos. Interpretul declară că viața de familie este foarte frumoasă, iar el se simte foarte bine, însă nu vrea să intre în detalii când vine vorba despre dezmierdări. “Nu ne deosebim cu mult de alții. Ne ajutăm reciproc, la cumpărături, o ajut permanent pe Cristina să facem curat, să strângem vasele și aici nu mint, nu vreau să fiu drăguț de dragul camerelor. La capitolul gătit, ea mă roagă să nu mă implic și mie îmi place la nebunie cum gătește ea. Mâncăm foarte multe fructe de mare, pește… chiar mă simt răsfățat”, povestește Nicu. Detalii despre cura de slăbire pe care a ținut-o vedeta aflați aici.

Țărnă a fost luat la întrebări și despre relația pe care o are cu socrii lui, cum se înțelege Cristina, soția sa, cu părinții artistului, dar și în ce relații sunt tinerii însurăței cu nașii lor, familia Palihovici. “Sunt în relații foarte bune cu socrii, și Cristina se înțelege de minune cu ai mei. Ne vedem des, dar stăm separat și asta e bine. Cu nașii la fel ne vedem sau ne auzim de câteva ori pe săptămână, suntem foarte prinși cu lucrul, dar participăm și la diferite evenimente de familie. Suntem la început, așa că dinamica relației va tot crește”, a mai declarat artistul.

Amintim că Nicu Țărnă și Cristina Cojocaru și-au oficializat relația pe 26 iulie a.c., atunci când au organizat și o nuntă. Nașii de cununie ai cuplului sunt familia deputatei Liliana Palihovici și a lui Sergiu Palihovici.