Nicu Țărnă se poate lăuda cu două tatuaje mari, realizate pe brațe, de la umeri, în jos. Tatuajele, în opinia lui Nicu, nu trebuie neapărat să comunice de fiecare dată o semnificație ascunsă, mai mult, acesta nu-i indiviază deloc pe cei care poartă inscripționare hieroglife chinezești, care sunt pline se simboluri.

Pe brațul drept, Nicu poartă tatuajul ”Gândul Mâței”: ”Îl am, cred, de foarte mult timp. Mai nou, l-am revopsit și cizelat.

Pe brațul stâng, Nicu are tatuat un Soare: ”Împreună cu un coleg de-al meu, am încercat să-l ajustăm și recolorăm.”

Totuși, interpretul nu este de părere că tatuajele oamenilor trebuie să poarte mereu un mesaj ascuns: ”Nu e neapărat să semnifice ceva. Pe toți acei care au tatuaje cu hieroglife chineze, nu-i invidiez, pentru că aceștia, toată viața lor trebuie să dea explicații și să povestească ce înseamnă fiecare simbol. Eu nu cred că un tatuaj trebuie să aibă o oarecare simbolistică. Atunci când e vorba de semne malefice, asta te-ar marca toată viața, dar dacă e vorba de un soare care ne dă viața, cred că vorbim despre un lucru mai frumos. Pe mâna stângă am un Soare și niște ornamente, linii din cultura indienilor din Maya, care erau niște admiratori ai Soarelui.”

Deși are deja două tatuaje, Nicu Țărnă afirmă: ”Aș mai vrea unul, dar nu știu dacă o să mi-l fac, pentru că, la un moment anumit, îți dai seama că nu mai ești la vârsta de 19 ani. Am ceva care mi-ar place, poate ceva mai micuț, mai simbolic. Poate pe omoplat, poate mai în față” a declarat Nicu, în cadrul unui interviu recent, acordat pentru UNIMEDIA.

Distribuie articolul: