Interpretul de muzică rock, Nicu Țărnă, are o părere specială față de natura femeilor și bărbaților din Republica Moldova. În opinia interpretului, felul de a fi al femeilor și bărbaților de la noi, este principala cauză a divorțurilor și a exodului femeilor în străinătate. Despre ce l-a motivat pe Nicu să creadă astfel, urmăriți într-un interviu acordat portalului UNIMEDIA.

Nicu a mărturisit ce înțelege prin expresia ”femeie sexy”: „Este o femeie frumoasă. Marea Coco Chanel spunea că o femeie este mai sexy cu atât mai mult, cu cât este mai îmbrăcată și invers: deseori credem că dacă femeia este în costum de baie, atrage mai repede bărbații. Nu cred. Depinde. Femeia sexy are ”acel moment”, pe care alte femei nu-l au, sau, cel puțin, unii nu-l văd. Eu știu una: Toate femeile sunt frumoase. Toate femeile, dacă vor, pot să fie sexy, iar noi, bărbații, trebuie să fim un pic mai atenți, pentru că tot pentru noi, femeile se dichisesc, se fac frumoase, se vopsesc, se tund, se îmbracă: pentru ca să le apreciem și să le iubim. Iată marea magie din istoria aceasta.”

La întrebarea Cristinei Aramă, despre greșelile pe care le fac femeile moldovence, cel mai des, Nicu a opinat: „Femeile moldovence greșesc atunci când își aleg bărbații. Pentru că 80% din bărbații Republicii Moldova sunt neinteresanți: nu se îmbracă OK, nu se tund ca lumea, sunt neîngrijiți, toți parcă s-ar îmbrăca cu aceleași haine și parcă ar merge la același frizer. Foarte bine înțeleg fenomenul când femeia pleacă în Italia și se mărită cu un italian care este mai stilat, mai bronzat, mai gelat, mai parfumat, mai atent.”

Nicu Țărnă are, însă, o opinie aparte față de bărbații locuitori ai țării noastre: „Bărbatul din Republica Moldova, aș spune, este un bărbat-brută, este un bărbat care își mai bate femeia, iubește să bea mult și face multe alte lucruri. Iar asta e valabil pentru circa 70-80%. Iar femeile noastre, fiind foarte frumoase, eu recunosc asta, divorțează: este acest exod mare de femei care pleacă în Italia și după aia, nu mai vor să revină. Eu cred că la acest capitol ar trebui să muncim mult mai mult, toată societatea noastră. Nu pot să-l învăț pe om cum să se-mbrace, cum să se parfumeze sau ce cuvinte de dragoste să-i spună soției / prietenei dragi. Nu pot să învăț pe nimeni, n-am dreptul…”

În viziunea lui Nicu Țărnă, având această situație, femeile din Republica Moldova continuă să se căsătorească cu acești 80% dintre bărbați, deoarece nu mai au pe cine alege: „Femeia, după aia, se transformă în ceea ce este El, chiar dacă e, aparent, o tipă frumoasă, interesantă, care ar putea crește și îndrepta relația lor spre altă direcție. Ei, totuși, rămân a fi niște banali, iar femeilor le place să spună că dacă le bat atunci le iubesc – niște clișee tipic basarabenești și nu știu de unde scoase. Asta este: dacă femeia vrea să stea alături de o brută, este alegerea ei”, conchide interpretul.

Foto: All Moldova, Apropo Magazin

Distribuie articolul: