După ce deputatul PLDM Maria Ciobanu a scris pe Facebook că „răspunsurile celor așa-ziși 100 de moldoveni sunt, în cele mai dese cazuri, aiurite, certate cu logica”, interpretul Nicu Țărnă nu s-a lăsat mult așteptat și vine cu replica: “ăștia suntem noi!…”.

“Sunt flatat că emisiunea “100 de moldoveni au zis” are fani și în rândul parlamentarilor. Înseamnă că cei 100 de moldoveni nu au votat în zadar”, a scris Nicu Țarină pe contul său de Facebook.  Potrivit lui, conceptul emisiunii vine din Marea Britanie și este foarte popular în multe state UE și SUA, dintr-un motiv destul de simplu: nu este o emisiune de erudiție, nu este emisiunea “celor aleși”, ci este emisiunea omului de rând, de la care se cere doar atât: să-și înțeleagă semenii.

“Nu vă plac răspunsurile? Nu vă plac oamenii care vin la emisiuni? Nu vă place originea multi-etnică a cetățenilor Republicii Moldova? Ne pare rău, stimați deputați, dar ăștia suntem noi, cei care v-am votat și cei care am așteptat noi abordări, noi soluții, o viață nouă… De cele mai dese ori ceea ce “101 de parlamentari au zis” în Plenul Parlamentului RM ne uimește nu mai puțin decât răspunsurile date de “moldovenii” emisiunii…. Ăștia suntem, ăștia am fost și pe ăștia îi votăm. Aceasta este concluzia evidentă atunci când compari cele două “show-uri televizate”, a mai scris Nicu Țarnă.

 Maria Ciobanu, deputat

“Dacă ați vrea sa formați două echipe de deputați din tabere diferite și să veniți la emisiunea mea, o să-mi facă o deosebită plăcere, atât mie cât și tele-alegătorilor, să aflăm cine ne cunoaște mai bine, adică ce-i în mintea celor 100 de moldoveni. Succes în votarea legilor cât mai bune!”, a concluzionat Țarnă.

Amintim că deputatul PLDM Maria Ciobanu a scris zilele trecute pe Facebook, criticându-l pe Nicu Țărnă și emisiunea “100 de moldoveni au zis”. Potrivit Mariei Ciobanu, emisiunea moderată de Țărnă este de doi bănuți și nu „cea mai tare”, așa cum spune interpretul.

Sursa: Hotnews.md

Foto: Timpul.md

Distribuie articolul: