Într-un interviu acordat recent portalului de știri UNIMEDIA, Nicu Țărnă a dezvăluit secretul curei sale de slăbire, dar și kilogramele cu care s-a îngrășat artistul în ultima vreme. Cât mai are de gând să slăbească, ce a făcut cu hainele mari și la ce greutate vrea Țărnă să ajungă, aflați mai jos. Despre faptul că actorul și interpretul Nicu Țărnă a slăbit vizibil din momentul logodnei sale cu Cristina Cojocaru a scris toată presa. Care au fost motivele, aflăm chiar de la Nicu: “Alături de o soție atât de frumoasă trebuie să arăt și eu cât de cât adecvat. Vara m-am abătut de la regim, am mâncat chiar tot ce am vrut, acum revin la regim și strâng cureaua”. Artistul își amintește: “a trecut un an de când am slăbit vreo 15-18 kg, acum am pus iarăși câteva, dar vreau să ajung la 88, ca să fie clar”,a povestit Nicu.

“Bărbaților le zic să fie bărbați, nu niște forme”

Întrebat ce sfat le-ar da bărbaților care vor de asemenea să slăbească, Nicu Țărnă a declarat: “Bărbaților, le-aș dori în primul rând să fie bărbați, nu niște forme vulgare. E o problemă cu mulți bărbați din Republica Moldova: toți seamănă, toți au aceeași coafură, toți sunt îmbrăcați la fel, toți beau la fel și toți își bat soțiile la fel – e o problemă care necesită multe discuții. Poate de aceea multe femei pleacă să își caută fericirea prin Italia sau Turcia. Femeile trebuie să se îndrăgostească de bărbații noștri din dragoste, nu din frică”, a mai povestit interpretul.

Despre secretul lui de bărbat, Țărnă spune că ar trebui să o întrebăm pe soția sa, Cristina. Actorul și prezentatorul a fost întrebat ce a făcut cu hainele în care nu mai încape, întrebare la care interpretul a răspuns frumos și, pe alocuri, ironic. “Nu mai știu ce-am făcut cu hainele. Aveam multe haine mai vechi din care ieșisem și acum am intrat din nou. Le-am dat la costume la teatru, două i le-am dăruit lui Adrian Ursu, careva dintre haine, care sunt curate și bune, împreună cu maică-mea, le dăm la case de copii, la orfani”, a povestit Nicu Țărnă.

În interviul Nicu s-a mai referit la noua sa experiență, cea de jurat la show-ul “Moldova are Talent”, la viața sa de familie și la momentul în care planifică să aibă copii.