Cântăreţ pe scenă, actor în acte şi Don Juan în viaţa de zi cu zi. Acesta este Nicu Ţărnă, solistul trupei Gândul Mâţei. Instinctul vânătoresc încă nu l-a părăsit şi este în căutarea esenţei feminine. Uneori chiar admite că a găsit-o pe acea Ea.

Ce faci ca să cucereşti o femeie? Ai tehnici, metode proprii?

Fiecare bărbat are tehnicile lui (zîmbeşte șiret) şi variază de la caz la caz. Odată, bunăoara, am făcut cunoştinţă cu o fată la o terasă. Ştii cum am cucerit-o? Era îmbracată într-o rochie tare frumoasă. M-am apropiat de ea şi i-am spus: „Dacă aş fi fost fată, şi eu aș fi purtat aşa rochie`. Aşa am început să discutăm, şi ulterior am avut o relaţie.

Dar mai am o tehnică care niciodată nu m-a dat de gol, dar absolut niciodată. Când îmi place vreo fată, încerc să-i prind privirea şi îi arăt limba. Dacă îmi zîmbeşte sau îmi arată limba şi ea, atunci înseamnă că am stabilit contactul şi probabilitatea că vom comunica este mare, iar dacă întoarce capul, înseamnă că nu a înţeles, așa că mai departe nu mă implic. Rareori am dat greş.

Femeia de (după) 30 de ani sau cea de 20? Ce femei cauţi acum?

Femeile la 30 de ani sunt mult mai sigure într-o relaţie, ştiu ce vor de la un bărbat. Au o viaţă sexuală activă. Pe când cele de 20 de ani plutesc şi zbor (sic) în spaţiu, au tot felul de ambiţii şi așteaptă un prinţ pe cal alb.

Momentan, nu ştiu exact ce vreau şi de aceea pun accent pe relaţii care nu mă obligă la nimic. Poate și din cauza că o aştept pe femeia de 20 de ani, o las să mai zboare un pic.

Ce îți atrage atenţie prima dată la o femeie?

Bineînţeles, aspectul fizic: faţa, corpul. Dacă îmi place, încep să comunic cu ea. Apoi, încerc să aflu cum gândeşte, de obicei după câteva minute de discuţie pot sa-mi dau seama pe cine am în faţă.

Cum arată o femeie care îţi place?

în primul rând, nu este extravagantă şi vulgară. Se îmbracă cu gust, deși asta nu înseamnă neapărat că trebuie să combine culoarea cerceilor cu cea a poşetei. în schimb, cred că trebuie să-şi pună în valoare corpul. O femeie frumos îmbrăcată vrei să o dezbraci.

Când începe o femeie să plictisească?

Atunci când începe să sune într-una şi să mă controleze. Când provoacă tot felul de discuţii serioase, când ele de fapt sunt inutile. Când vine cu valiza la tine acasă şi nu poţi scăpa de ea.

Suferi de fetișul nr 1 al deceniului, boala rețelelor de socializare? Dacă da, cât de prezent este în viaţa ta?

Am cunoscut multe fete pe reţelele de socializare. Nu văd nimic rău în aceasta şi nici nu văd care ar fi diferenţa când îţi faci cunoştinţă cu o fată în stradă sau în troleibuz. Din contra, reţelele de socializare au un avantaj. O dată ce stai pe reţele de socializare, înseamnă că eşti pregătit pentru comunicare şi, eventual, pentru o relaţie. Eu am avut o relaţie de aproape un an cu o fată (cea de care îți ziceam, de 20 de ani) pe care am cunoscut-o într-o reţea de socializare.

Totuşi, vine un moment cînd instinctul vânătoresc cedează în faţa vieţii în cuplu. Nu-ți dorești o familie, o soţie, niște copii?

Erau vremuri când pariam cu prietenii că fata X va fi a mea. Erau timpuri când fratele meu îmi spunea că fetele singure vor veni la mine. Nu pot spune că m-am liniştit sută la sută, dar mi-ar plăcea să am copii şi o soţie înţelegătoare, deşteaptă.

Nu ştiu de ce, femeile cred că bărbaţii nu trebuie încurajaţi, îmbrăţişaţi. în acest caz, afecţiunea noastră pentru ele ar fi de 10 ori mai mare. Bărbaţii caută în femei a doua mamă, iar când nu o găsesc, umblă după jigodii.

Distribuie articolul: