Solistul Trupei “Gândul Mâței”, Nicu Țărnă, a fost invitat în studioul UNIMEDIA pentru un interviu mai detaliat despre planurile sale de viitor și viața de familie. Interpretul, proaspăt căsătorit cu Cristina Cojocaru, a fost întrebat și când în familia Țărnă se vor naște moștenitorii. “Noi lucrăm la acest capitol, cum spun moldovenii”, a răspuns Nicu zâmbind la întrebarea dacă el și soția sa vor deveni părinți în timpul apropiat. “Și eu și Cristina vrem foarte mult copii. Mie îmi place mult chestia asta la moldoveni: ‘Când o vrea Domnul'”, a mai adăugat artistul.

Întrebat și despre câți moștenitori își dorește, dar și ce anume, fată sau băiat, Țărnă a precizat: “Nu m-am gândit ce vreau, dar mi-aș dori doi copii: și fată, și băiat”. Actorul și interpretul a povestit și despre viața de cuplu, cine gătește în familia Țărnă, dar și care sunt relațiile lor cu nașii și socrii.

PentruEA.md precizează că Nicu Țărnă s-a căsătorit la sfârșitul lunii iulie cu Cristina Cojocaru, ambii soți fiind la a doua căsnicie.

Distribuie articolul: