La aproape un an de la căsătorie, interpretul Nicu Țărnă este mândru de faptul că a ales-o, de soție, pe Cristina Cojocaru. Despre când vor apărea moștenitori în familia Țărnă, dar și despre ce crede Nicu despre invidioși, aflați în următorul material video, realizat în cadrul studioului UNIMEDIA.

Uneori nu-mi vine să cred, când spun despre Cristina, că este soția mea. Ne mai certăm uneori, dar cedăm ambii, pentru că eu deja am treizeci și ceva de ani, nu mai sunt eu băiatul ăla, care să se umfle în pepeni de la o furculiță etc. Avem prea mult de lucru, iar din această cauză ne și enervăm: prea puțin timp ne oferim. Ea este ocupată foarte mult cu serviciul, iar eu la fel. Atunci când ne întâlnim seara, ea este obosită, iar eu tot, poate, obosit, prea puțin comunicăm”, mărturisește Nicu.

Întrebat fiind despre cum se simte în rolul social de soț, Nicu a spus: ”Eu diferență mare nu văd. Poate că unii colegi s-au mai îngrășat, poate au devenit mai indiferenți pe anumite subiecte. Eu, totuși, vreau să cred că sunt același, doar că mai împlinit, desigur, pentru că știu că sunt așteptat acasă, și asta e cel mai important. Dacă înainte îmi plăcea să vin acasă și să fiu singur, deseori veneam și eram trist, deoarece colegii mei mergeau acasă și cineva le sărea în brațe. Eu veneam acasă și nu mă aștepta nimeni. Acum mă așteaptă, iar asta mă bucură.”

În curând, mărturisește Nicu, în familia Țărnă vor apărea și moștenitori: ”Lucrăm la asta. Suntem foarte străduitori. Toată lumea o să afle despre când se va realiza magicul eveniment. Noi ne dorim foarte mult acest lucru. Băiețel sau fetiță, nu mă interesează: important e să fie sănătos.”

În luna iulie, familia Țărnă va împlini un an de la căsătorie. ”În primul rând, pe data de 25 iulie este ziua mea, probabil că o să îmbinăm cumva aceste două sărbători, la Chișinău. În mod normal, nunta de hârtie trebuie sărbătorită frumos”.

Nicu recunoaște că este un tip gelos: ”Da, ca orice bărbat normal, am o soție frumoasă și de asta, sunt gelos. Eu cred că și ea este geloasă.”

”Sarea și piperul” din familia Țărnă sunt compuse din: încredere, cedare și dragoste: ”Eu cred în dragoste veșnică, eu nu cred în dragoste de 3 ani, în acea chimie care durează 1-2 ani. Apropo, eu cred în reîndrăgostire. Eu știu că acest fenomen există. Sunt absolut convins că vom dovedi altora că se poate.

Știu una: foarte mulți se uită cu invidie la cuplul nostru. Multora nu le-ar place să fim mult timp împreună, dar eu lor nu le dau nicio șansă, n-o să hrănim niciodată gândurile lor malefice. O să mergem înainte, pentru că nu ne interesează ce gândesc unii. Facem față, pentru că suntem foarte puternici, credem în ceea ce spunem, în ceea ce facem. Noi suntem în cetatea nostră, în lumea noastră și trebuie să fim uniți, să nu le oferim acest lux, adică să lăsăm fisuri în relația noastră și motive de bârfă.

Foto: www.vipmagazin.md, www.jurnal.md