Puțini știu că înainte de a se căsători cu Cristina, Nicu Țărnă a slăbit câteva zeci de kilograme în doar 3 luni. Adevărul, însă, e că solistul n-a reușit să-și păstreze acea greutate prea mult timp, așa că acum, muncește de cu zor la sală asupra propriilor forme. Reporterii emisiunii Paparazzi l-au surprins la sală!

Nicu Țărnă recunoaște că sportul s-a făcut așteptat în viața sa, mai ales că a adunat câțiva colăcei în jurul taliei. „Cam de  o jumătate de an n-am mai mers pe o bicicletă. Senzația mea este că după mersul pe bicicletă ai mai multă energie. E paradoxal, pe de o parte, pentru că ar trebui să ne scurgă de energie. Dar se întâmplă invers: ai mai multă energie și vrei să mergi mai mult”, spune Nicu.

Solistul trupei „Gândul Mâței” recunoaște că a trebuit să renunțe și la alimentele sale preferate, odată de a decis să adopte un mod activ de viață. „Post n-am ținut, ca atare. Doar am scos din uz cartoful și tot ce este legat de făinoase, pâine, plus dulciurile și alcoolul”, dezvăluie vedeta.

foto: captură video

foto: captură video

Cu ocazia ieșirii oficiale din rândul burlacilor, Nicu Țărnă a trebuit să schimbe tocmai două mărimi la haine, pentru a arăta bine în cea mai importantă zi din viața sa. „Timp de foarte mulți ani am avut una și aceeași poziție în ceea ce privește greutatea. Cândva, aveam 115 kilograme. Am ajuns la 91, după care am recuperat imediat, pentru că celulele țineau minte greutatea mea de altădată”, declară artistul.

Nicu Țărnă n-a ascuns faptul că este predispus să așteptă barza, iar schimbările sale corporale ar fi o dovadă în plus pentru aceste pregătiri. „Veți afla cu siguranță noutatea acesta frumoasă. Momentele astea, însă, le-aș ține, totuși, în secret”, a declarat, modest, artistul.

foto: captură video

foto: captură video

Cel mai important rol pe care îl îndeplinește acum Nicu Țărnă este cel de soț. Anume din acest considerent, cântărețul a spus deschis că se înțelege foarte bine cu fiica soției, Cătălina, născută din prima căsătorie a Cristinei. „Ne înțelegem foarte bine, cu toate că mai avem și noi micile noastre certuri legate de anumite momente casnice”, a mai mărturisit Nicu Țărnă, în cadrul emisiunii citate.

colaj foto: nunta.md

Distribuie articolul: