Tânărul interpret de folclor din Fălești declara recent într-un interviu pentru revista noastră că a primit un dar frumos de la doamna cântecului popular de peste Prut, Niculina Stoican. Astăzi admirăm rezuntatul acestui cadou – un videoclip dedicat mamei în care Nicu apare alături de celebra artistă. Iată și mesajul pe care l-a scris interpretul.

“De e iarnă sau vară, de e cald sau ger de crapă pietrele, fiecare întâlnire cu mama este o sărbătoare. În prag de Crăciun și An Nou, ofer tuturor mamelor acest videoclip – “Mamă, când te supăram”, un cântec dedicat celei mai nobile ființe din viața noastră. Țin să mulțumesc în mod deosebit mamei, cea care se sacrifică în fiecare clipă pentru mine; doamnei Niculina Stoican, pentru gestul nobil de a mă invita să înregistrez o melodie pe CD-ul Domniei Sale, și prietenului meu Mihai Pascar, care se face vinovat de textul emoționant al acestui cântec”, a scris interpretul pe contul său de Facebook.

În videoclip, Nicu apare cântând piesa “Mamă, când te supăram”, dedicată mamei alături de Niculina Stoican. Interpreta de folclor din România îl admiră și îl ascultă atent, exact ca o mamă, îl ține de mână în semn de susținere.

Nicu Mâță, Stana Stepănescu, Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian

Amintim că recent, în cadrul unui interviu realizat de Revista PentruEA, Nicu a menționat generozitatea artiștilor de peste Prut vizavi de tănăra generație. “În 2012, după ce a luat marele premiu la Festivalul “Ponoare, Ponoare”, a mai primit un cadou: invitația de la interpreții români Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian de a înregistra câte o melodie care va fi inclusă pe următoarele lor albume. “Un alt dar l-am primit tot în 2012: legenda cântecului românesc, doamna Sofia Vicoveanca, m-a invitat, împreună cu câteva colege să-i fiu alături în cadrul emisiunii “Cântec și poveste” de pe TVR 3, iar apoi am avut un duet la emisiunea “O dată-n viață” de la Televiziunea Română. Mă bucură faptul că artiștii consacrați întorc fața și către cei care sunt la început de drum, este foarte plăcut”, a recunoscut Nicu.”

Nicu Mâță și Niculina Stoicam la filmari TV România

Foto: Facebook/Nicu Mata