Cu siguranță că vă mai amintiți de luna octombrie a anului 2014, atunci când Nicoleta Nucă făcea primii pași în lumea muzicii românești, lansându-se pe scena de la X Factor. Noul sezon al concursului muzical și-a inspirat intro-ul anume din povestea ei.

X Factor România și-a încheiat cu succes audițiile și este în plină desfășurare, cu participanți de pe ambele maluri ale Prutului și chiar din străinătate. Pentru introducerea emisiunii însă, producătorii au ales să reamintească publicului despre lansarea în concurs a basarabencei Nicoletei Nucă, de acum doi ani.

„Mi-am dorit foarte mult ca drumul meu artistic să înceapă din România, de acasă, și chiar așa a început totul – cu o simplă audiție. Visam la momentul ăsta de o viață, așa că am cântat, am cântat în seara aia ca și cum ar fi fost ultima mea șansă să fiu pe o scenă. Jurații X Factor au fost primul meu public.

Apoi, viața mea s-a transformat într-un vârtej. A urmat alt public, alte scene, tot mai mari. E ca un vis din care nu vreau să mă trezesc niciodată și nu o să uit locul de unde a început totul: scena X Factor. E rândul altor concurenți să-și urmeze visul”, spune Nicoleta, în intro.

SUNTEM LIVE! A început #XFactorRO!

Ne uităm împreună? 😉

Posted by X Factor on 16 Septembrie 2016

Iată și prima evoluție a Nicoletei în fața celor 3 jurați. O prestație care a marcat-o pe viață!

Delia, despre Nicoleta Nucă: „Cred că tu poţi fi fata care câştigă X Factor 2014!” (Video)

Foto: captură video, X Factor

Distribuie articolul: