La fel cum a promis, echipa de la ProFM România a organizat, cu sprijinul Camerei Deputaților, primul concert desfășurat vreodată pe acoperișul Casei Poporului, din București. La altitudinea de peste 85 de metri deasupra orașului, au evoluat într-un concert live de excepție, mai mulți interpreți de pe ambele maluri ale Prutului: INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nucă, Lori și Carla's Dreams.

Spectacolul „ProFM OnTop”, organizat deasupra Bucureștiului, chiar a făcut furori în România. Sute de admiratori de muzică live, de toate vârstele, s-au adunat pe acoperișul Casei Poporului, pentru a sorbi live piesele incluse în program.

Nicoleta Nucă ne-a dezvăluit că se afla în febra pregătirilor pentru show încă de acum câteva zile. Pentru concertul de excepție de aseară, talentata basarabeancă și-a făcut chiar și o schimbare de look care i-a împrospătat imaginea. Așa arătau Antonia, Nicoleta Nucă și INNA, la repetițiile pentru concertul organizat în premieră pe acoperișul Casei Poporului:

Deși nu prea mare, scena a fost înconjurată de fani și, chiar dacă s-a lăsat amurgul peste București, luminile i-au ținut aproape pe admiratori.

Pentru concertul de aseară, Nicoleta și-a pus o rochie cu decolteu provocator.

weee

Recunoaște-o pe Nicoleta Nucă, pe fundalul frumos al asfințitului bucureștean! „De fiecare dată e ca prima dată”, spune Nicoleta, în descrierea acestei fotografii distribuite pe Instagram.

page

Rochia artistei este un produs semnat de atelierul fashion designerului român Maria Simon.

11050854_10207314207592779_7195565231940164415_n

Pe scena concertului de aseară a urcat și solistul din Carla’s Dreams. Acesta a cântat, în duet cu INNA, piesa „P.O.H.U.I.”:

CD

Concert la înălțime, marca ProFM Romania pe acoperișul Casei Poporului! Cele mai tari imagini de la concert, aici! Inna a fost ON TOP

Posted by Digimatinal on 25 Iunie 2015

Foto: Instagram

Distribuie articolul: