După ce au cântat în duet pe aceeaşi scenă, interpreta Nicoleta Nucă şi compozitorul Eugen Doibani (Natan) au colaborat în continuare. Stilul piesei „Butterfly” este o nouă provocare pentru interpretă.

De ceva timp, Nicoleta Nucă a pus ochiul muzical pe creaţiile textierului, interpretului şi compozitorului Eugen Doibani. „Piesele scrise de Eugen mi-au plăcut foarte mult. Acesta a fost factorul principal care m-a convins că merită să colaborez cu el. Piesa „Butterfly” a fost înregistrată la începutul lunii mai, când am venit în Moldova pentru o mică vacanţă de 4 zile. Nu se exclude şi un eventual vidoclip, dar asta ţine de viitor” declară Nicoleta.

Fiind adepta muzicii lirice, pe parcursul activităţii sale muzicale, interpreta recunoaște că este novice în muzica dance. Rezultatul colaborării va fi o testare atât pentru cei doi, cât şi pentru ascultători.

Actualmente, basarabeanca Nicoleta Nucă îşi face studiile la un colegiu tehnic-comercial la Bolgona, Italia şi afirmă că va locui acolo unde se va simţi bine şi se va realiza la justa valoare. Cu toate astea, ea este bucuroasă că se întoarce des în Republica Moldova, pentru a participa la concerte, emisiuni radio și TV, dar şi pentru a înregistra piese noi. 

Ascultați mai jos piesa: 

 

Distribuie articolul: