După o perioadă în care a muncit la filmarea mai multor vieoclipuri, Nicoleta Nucă și-a prezentat, în această seară, un prim produs al colaborării sale cu trupa Carla's Dreams și casa de producție BR Films.

Piesa „Amintiri” a fost lansată în această seară, iar pentru prezenta realizare, Nicoleta le mulțumește tuturor oamenilor care au muncit la acest proiect alături de ea. Piesa poartă textul băieților din Carla’s Dreams, în timp ce la muzică, aceștia au fost sprijiniți de Alexandru Cotoi și Claudiu Ursache.

Produsul audio poartă marca Global Records și este însoțită de un videoclip pe măsură, în care și-au investit efortul și creativitatea membrii casei de producție BR Films. Majoritatea scenelor au fost filmate pe un lac secat, iar accentul de pe fundal devine, la un moment dat, o canapea care arde, apoi – o barcă umplută cu apă, în care se află protagonista.

„Amintiri” abordează presiunea despărțirii, suferinței, singurătății și amintirilor. O piesă care te duce cu gândul spre identitatea cuiva, ori de câte ori o asculți…

Felicitări, Nicoleta!


Foto: captură video

Distribuie articolul: