Nicoleta Nucă a fost invitată în studioul KISS FM București, unde a vorbit despre noul single, cât și despre viziunile sale despre căsătorie.

Moderatorii Sergiu și Andrei au provocat-o, pe Nicoleta mai în glumă, mai în serios să vorbească despre căsătorie. Răspunsul artistei a fost unul neașteptat și, cu siguranță diferit de viziunea multor femei:

Am o viziune un pic diferită asupra căsătoriei: nu m-aș lega cu mâna proprie de gard. Să fii căsătorit e ca și cum te-ai fi închis într-o colivie. Țin mult la libertatea de a face ce vreau, când vreau. Dacă am chef azi să stau nemachiată și nu spăl un teanc de vase, așa rămân. Când ești căsătorit deja trebuie să respecți și spațiul celuilalt”, a declarat Nicoleta.

Sergiu a încercat să o convingă inversul pe artistă printr-o replică hazlie: „Depinde și de gardul ăla: cât e de sexy, cât e de frumos, poate nimerești un gard care nu spune nimic.”, iar artista a continuat:„Poate nimești un gard care spală singur vasele, nu zice nimic, tace, ascultă.”

Distribuie articolul: