Nicoleta Nucă a dezvăluit recent de ce nu a vrut să vorbească după ce a fost eliminată din concursul „X Factor” chiar înainte de marea finală! Basarabeanca a dezvăluit motivul tăcerii sale și le-a mulțumit tuturor admiratorilor săi, inclusiv virtuali, pentru susținerea pe care au manifestat-o.

Nicoleta Nucă a reuşit să ajungă printre semifinaliştii showlui „X Factor”, însă drumul său în competiţie a ajuns la final înainte de marea decizie a câștigătorului. Publicul a decis, iar din cei şase semifinalişti, doar patru concurenţi au mergs mai departe în finala „X factor”, difuzată la Antena 1. Moldoveanca se numără printre cei doi concurenţi eliminaţi la ultima semifinală.

„Cred că nu voi fi niciodată în stare să vă mulţumesc îndeajuns pentru toată susţinerea şi curajul pe care mi l-ați dăruit pe tot parcursul X Factor-ului! Ştiu că poate a fost interpretată greșit tăcerea mea de după verdict, dar aveam un nod prea mare în gât şi nu aş fi fost în stare să leg nici două cuvinte din cauza lacrimilor. Am ales să tac fiindcă nu am vrut să plâng în hohote şi să creez, pentru unii, impresia că nu ştiu să pierd cu capul sus. În viață am primit multe lovituri şi am învățat să trec peste şi să fiu puternică şi luptătoare în orice situație”, a declarat Nicoleta pentru spynews.ro.

„Să știți că vă mulţumesc din suflet fiecăruia dintre voi pentru voturi, pentru susţinere, cuvinte de laudă, încurajare, pentru energia pe care mi-ați transmis-o tot timpul ăsta şi dorința pe care mi-o treziți să merg mai departe cu capul sus şi spre realizarea a noi obiective!”, a scris Nicoleta Nucă pe contul său de socializare.

Vedeți mai jos prestația vedetei din semifinala showlui.

Citește și: Nicoleta Nucă vine cu un cadou frumos de Crăciun! Bucurați-vă de vocea ei fenomenală

Distribuie articolul: