Dacă astăzi Nicoleta Nucă este unul dintre cei mai adorați artiști de pe ambele maluri de Prut, această performanță se datorează în mare parte îngerului său păzitor. Indira Nucă rămâne a fi cel mai mare critic și suporter al Nicoletei, iar despre acest lucru, vedeta a vorbit într-un interviu cu Robert Diaconeasa - prezentator la Kiss FM România.

Nicoleta a fost provocată să vorbească despre debutul său muzical și despre cea care îi este mereu alături pe această cale artistică, deloc ușoară!

„Parcursul a fost greu, nu pot să neg. Până să ajung la concursul de talente, parcursul a fost greu, pentru că am în spate 12 ani de muncă și de sacrificii, pentru că într-o oarecare măsură m-am sacrificat copilăria. Nu stăteam să mă joc cu copiii pe-afară, aveam lecții de canto, de pian, mergeam la studio-ul de muzică, meditații la nu știu ce și așa mai departe. Dar nicio secundă nu mi-a părut rău de tot ce am făcut până acum. După concursul de talente, totul a început să se miște la viteză triplă.

Nicoleta Nucă – un model pentru noul sezon X Factor! Povestea ei este luată drept etalon (Video)

Nicoleta Nucă: „Mama e singura care nu te va trăda și nu va călca în picioare sufletul tău”

Relația mea cu mama e ca o relație cu cea mai bună prietenă. Respectiv, ca-ntre cei mai buni prieteni îți permiți să critici și să fii criticat, să complementezi și să fii complementat. La fel e și la mine cu mama. Cumva, în timp, ciudat e că relația de mamă-fiică s-a dat cumva într-o parte. Într-adevăr, maică-mea este cel mai mare critic al meu. Uneori este foarte rea, o spun pe față, dar orice critică a fost binevenită și a fost doar spre dezvoltarea, creșterea și binele meu. Deci nu mă plâng”, a mărturisit Nicoleta.

Foto: arhiva personală

Distribuie articolul: