Are doar 20 de ani și este „Frumuseţea cu voce răpitoare” care a cucerit tot publicul și jurații de la X Factor. Pesa de peste Prut a vuit cu privire la reacția juraților și în special a feței pe care a schițat-o Ștefan Bănică Jr. atunci când o asculta pe Nicolaeta Nucă. Iată ce declară tânăra basarabeancă despre acest lucru.

„A fost tulburător. Am avut emoţii mari înainte să intru pe scenă, dar şi pe tot parcursul jurizării. Imediat după ce am început să cânt, m-am detaşat total şi am uitat de tot şi de toate. Îmi doresc în continuare să cânt în duet cu Ştefan Bănică. Este un artist complet, un profesionist, de la care am multe de învăţat. Aş fi onorată să colaborăm. Este un bărbat atrăgător şi carismatic. Mă simt onorată că am reuşit să-i atrag privirea, dar am venit la „X-Factor” pentru a cuceri, în primul rând, publicul românesc! Cred că Lavinia Pârva nu are nici un motiv de îngrijorare”, a mai spus râzând Nicoleta despre Bănică.

Nicoleta Nucă

Nicoleta iubește libertatea și declară că încă nu are un iubit, deși după concurs a primit numeroase complimente referitoare la frumusețea sa. „Bărbatul care va dori să-mi fie alături va înţelege că eu iubesc libertatea. Am 20 de ani. Prefer să dau vina pe gene şi să mă bucur cât pot de mult de tot ce mi-a dat Dumnezeu”, declară artista pentru Click.ro, întrebată fiind dacă a apelat la operații estetice.

Nicoleta Nuca

„Este pentru prima dată când întâlnesc la X factor pe un asemenea gen de piesă o interpretă care cântă beton, zid de beton armat de la cap la coadă. Fată, ești excepțională. Ai acest X Factor în tine de nu mi-am putut lua privirea de la tine: ești și frumoasă, ai și voce, mai lasă-ne-n pace…”, a mai adăugat, mai în glumă, mai în serios, Ștefan Bănică, după prestația Nicoletei.

Nicoleta Nuca

Foto: ElisaEly Photography, Facebook.com

Distribuie articolul: