Anul nou vine cu tendințe noi în materie de hairstyle. Asta demonstrează frumoasa basarabeancă Nicoleta Nucă, după ce a ales să-și vopsească vârfurile firelor de păr prin tehnica balayage – un nou trend în materie de hairstyle, preferat de tot mai multe vedete. Nicoleta a făcut această schimbare în Italia, acolo unde se află acum. 

„Se spune că pentru o femeie e un nou început in viaţă când își schimbă look-ul… Sper să fie aşa şi pentru mine”, a scris Nicoleta Nucă pe Facebook, demonstrându-și noua schimbare.

Interpreta s-a lăsat pe mâinile bune ale stilistului italian Lorenzo Malandrino, care a aplicat pe podoaba capilară a Nicoletei tehnica balayage – vopsirea discretă a părului prin pictarea firelor. În acest mod, frumoasa basarabeancă  -a transformat într-o brunetă cu nuanțe de roșcat la capetele firelor de păr. 

Tehnica este una franțuzească și evidențiaza foarte bine combinațiile de închis și deschis, ale părului. La Hollywood, această tehnică se utilizează deja de ani buni, alături de Ombre –  o tehnică de colorare a părului, care a apărut acum 6 ani.

Vopsirea are loc cu fiecare șuviță în parte, după care, prin învelirea cu folii, vopseaua este lăsată să acționeze. Pentru că nu și-a dorit să facă o schimbare radicală de imagine, Nicoleta a preferat să schimbe doar nuanța capetelor părului.

Aceasta nu este unica încercare îndrăzneață de a-și schimba ceva la felul în care îi arată podoaba capilară. Anterior, Nicoleta a optat și pentru o tunsoare laterală.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: