Nicoleta Luciu și-a iertat soțul după o presupusă legătură extraconjugală și în prezent susține că este fericită alături de Zsolt. Nicoleta Luciu a trecut printr-o grea încercare anul trecut când presa a publicat fotografii și filmări cu soțul ei în timp ce petrecea pe iaht, în Croația, alături de presupusa lui amantă. Mulți se așteptau ca Nicoleta să divorțeze.

Bruneta l-a iertat insă, fiind conștientă ca familia pe care a construit-o este mult mai importantă decât o aventură extraconjugală.

Zsolt a incercat atunci din răsputeri să o împace: „Imi pare extrem de rau pentru tot ce s-a întâmplat și pentru durerea pe care i-am provocat-o soției mele. I-am jurat că nu se va mai intâmpla niciodata așa ceva. Doar pe ea o iubesc și o s-o iubesc toată viața. Nu iubesc pe nimeni altcineva, în viața mea nu mai există o altă femeie. Am s-o recuceresc, indiferent cât va dura! Vreau să-i demonstrez că sunt cel mai iubitor soț si cel mai bun tată pentru copiii minunați pe care mi i-a dăruit. Voi avea toata răbdarea din lume, indiferent de cât timp va avea ea nevoie ca să mă creadă”, a declarat el.

 

Nicoleta recunoaște că s-a refugiat în proiectele profesionale și în creșterea copiilor pentru a nu suferi prea mult pe seama infidelității soțului ei.

„Eram imuna în acel moment, așa că nu m-a afectat foarte tare si copiii m-au ajutat enorm. Cred că atunci când ești rănit, ignoranța pe care o arati celui de lângă tine doare cel mai tare. M-am retras în munca și în creșterea copiilor, mi-am umplut timpul cu lucruri care îmi făceau plăcere”, declară Nicoleta Luciu după împăcare.

Acum, la un an de când a izbucnit scandalul infidelității, Nicoleta susține ca are un soț ideal și pare să nu se mai găndească la incidentul de pe iaht.

sursa : http://www.agentiadepresamondena.com/

Distribuie articolul: