Interpreta Nicoleta Gavriliță, originară din Moldova, a fost eliminată de la show-ul ” Vocea României”. Telespectatorii au trebuit să aleagă între cei trei discipoli ai Loredanei. Ei l-au preferat pe Cristy Nistor, iar Loredana l-a ales pe Teodor Manciulea, moldoveanca fiind eliminată. Nicoleta Gavriliță a interpretat live piesa Laurei Stoica -” Un actor grăbit”. În urma prestației acesteia, publicul a aplaudat din picioare, iar juriul a fost impresionat. Loredana: “Te-ai autodepășit, ai reușit să cânți fantastic. Mă bucur că tot Chișinăul te vede, te aude și te votează. Felicitări!”

Nicoleta Gavriliță a spus că îi va fi foarte greu să se întoarcă acasă, la viața obișnuită: “Țin să mulțumesc întregii echipe „Vocea României”, Loredanei, am învățat foarte multe de la ea. A fost și va rămâne cea mai frumoasă experiență din viața mea”.

Nicoleta Gavriliță, în vârstă de 19 ani, a făcut parte din echipa Loredanei Groza și este prima moldoveancă care a reușit să ajungă până în edițiile live la” Vocea României”.

 

Distribuie articolul: