Nici pomină de somon crud în sushi tradiționale japoneze! Ceea ce mâncăm e deja un „hibrid”

-
EA.md
- 2 min read

Articole recomandate
- prev
- next
Cel mai savuros mic dejun de la bucătarul Alexandru Comerzan: Avocado, ou poșat și somon afumat (Video)
-
Eugenia Ion
- 2 min read

Ai chef de un mic dejun mai special? Atunci Alexandru Comerzan vine cu o super idee pentru tine. Probabil ai observat cât de în vogă este acum să mânânci avocado la micul dejun, de...
Moldoveanca Viorica Lozov, interpreta de jazz care a cucerit Japonia cu vocea sa. Află-i povestea din interviu
-
Nadia Darie
- 3 min read

Despre Viorica Lozov am aflat pe 1 noiembrie, când ne-am trezit dimineața cu toții, admirând prima moldoveancă, aflată la mii de kilometri de casă, care a votat în turul I pentru p...
Cum combinăm vinul cu mâncarea tradițională din bucătăria japoneză
-
Inna Polisciuc
- 1 min read

În mod tradițional, vinul a fost considerat un aditiv gastronomic la cină sau prânz, dar rareori ne gândim la cât de strâns sunt legate vinurile și felurile de mâncare. Gusturile ș...