Deși a împlinit abia recent vârsta de 15 ani, nepoata interpretei Sofia Rotaru e tot mai solicitată în cadrul evenimentelor de modă. Mai nou, Sofia Evdokimenko participă la Săptămâna Modei de la Madrid.

Adolescenta a acceptat să devină ambasadoare a brandului vestimentar Anna K, iar odată cu asumarea acestui angajament, s-a pornit să reprezinte această marcă în mai multe țări din Europa.

#AboutLastNight with @svetika ❤️ Thank you @hrystia for creating such a magical atmosphere with @bonpoint_ua 💫 📸 @bestinua Wearing: @annakfashion ⭐️

A post shared by S O F I A (@sofialookbook) on

Ieri, Sofia a evoluat la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, unde a defilat pentru prezentarea colecției capsulare dedicate artistei ucrainene Mariya Primachenko.

Deși sezonul școlar a debutat demult, Sofia a lăsat deocamdată studiile și s-a îndreptat în călătoria de modă prin Europa alături de mama sa, Svetlana Evdokimenko, care o susține mereu din culise.

MBFW Madrid @annakfashion & @sofialookbook ❤️

A post shared by Svetlana Evdokimenko (@svetika) on

Pe 22 septembrie, Sofia va defila pentru același brand Anna K la Săptămâna de Modă de la Milano, unde marca va lansa colecția de primăvară-vară pentru anul 2017.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: