Știam că Anastasia Lazariuc are 4 nepoți, dar nu ne-am fi dat seama că au trecut deja 19 ani de când interpreta poartă acest titlu de renume. Beatrice Lazariuc, cea mai mare nepoată a sa, este o domnișoară matură și frumoasă și a moștenit cele mai fine trăsături de la bunica.

Beatrice este nepoata mai mare, de pe linia fiului. Andrei mai are o fetiță, căreia i-a oferit prenumele bunicii, Anastasia. Da, Beea este domnișoară în toată firea și este cu tocmai două capuri mai înaltă decât bunica sa. Tânăra este extrem de pasionată de design, ba mai mult, îi dă lecții bunicii despre cum ar trebui să se îmbrace și ce ar putea să combine. O dovadă a acestui fapt este și fotografia distribuită ieri pe Facebook de către mătușa sa, Ileana.

Ce mare te-ai făcut, Beea”, exclamă Ileana Lazariuc, făcând referire la fotografia lui Beatrice, în care fata apare îmbrăcată într-o ținută festivă.

În 2013, Anastasia Lazariuc a apărut pe canapeaua emisiunii „Acces Direct” împreună cu cea de-a doua nepoată a sa: Anastasia. Din spusele bunicii, dragostea dintre ele a fost atât de mare în trecut, încât atunci când era mai mică, fata voia ca artista să stea numai cu ea. „Era foarte geloasă pe copiii care-mi aduceau flori”, dezvăluia Anastasia Lazariuc.

Ileana Lazariuc, la rându-i, are doi fii pe care i-a născut din relația de 13 ani cu Ion Alexandru Ţiriac, fiul magnatului român Ion Ţiriac: Alexandru (7 ani ) şi Nicholas Noah (4 ani).

Distribuie articolul: