Interpretul și autorul de muzică Nelu Stratan era talentat și la scris. Pe lângă versurile inspirate pentru cântece, interpretul mai scria și proză, doar că despre acest lucru știau doar amicii săi apropiați. Nelu intenționa să publice în septembrie o poveste de dragoste, aflăm de la actorul Andrei Porubin.

„Nelule, Nelule…De ce te-ai supărat așa pe lumea asta? Sau cine ți-a supărat inima de ai plecat așa subit? […] Îmi amintesc ce sensibile au fost cântecele tale, mai ales ultimele. Iar povestirea ta de dragoste, pe care o scriai, din care mi-ai dat să citesc în secret și pe care voiai să o lansezi în septembrie…așa și va rămâne neterminată…Nelule, Nelule…Ce tristă zi ne-ai oferit astăzi. Dumnezeu să te ierte și te odihnească în pace”, a scris Porubin pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Probabil ultimul video în care Nelu Stratan apare cântând la o petrecere privată

nelu stratanCondoleanțele îndreptate spre familia artistului Nelu Stratan nu se încheie aici. Colegii de breaslă ai interpretului continuă să își exprime regretul și tristețea cauzate de moartea subită a interpretului. De la Aura aflăm că Nelu Stratan urma să devină directorul unui post de radio:

„Nu pot să cred…De ceva timp nu mai auzisem nimic despre el. Acum câteva săptămâni m-a sunat chiar el. Am fost surprinsă. Mi-a spus că administrează un post TV și că, în curând, urmează să fie director la un post radio. Ca de obicei, bine dispus și cu multe planuri, idei. Urma să ne vedem în această săptămână pentru a discuta o colaborare cu revista, dar n-a fost să fie. Dumnezeu să te odihnească în pace, Nelu…”, a scris interpreta Aura pe aceeași rețea de socializare.

„O veste tristă!!!! O durere imensă!!!!! Nu-mi pot reveni nici acum…ce tristă e această zi. Ce păcat, a plecat la D-zeu bunul meu coleg si prieten Nelu Stratan. Condoleanțe pentru familie”, a scris interpreta Lenuța Gheorghiță.

Și Adrian Ursu s-a arătat afectat de neașteptata veste. A comentat scurt:

„Ne-a părăsit Nelu Stratan! Nu-mi vine să cred. Prea devreme, prea…”

Coleg de scenă și amic bun, Costi Burlacu a notat și câteva amintiri care îl leagă de Nelu:

„Pe Nelu Stratan îl cunosc demult, am și colaborat uneori, eu ca interpret, el – producător, întotdeauna credeam că suntem aproape de-o seamă, era foarte tânăr prin felul lui de-a fi. Deseori luam prânzul la el în restaurant, iar după – neapărat ne retrăgeam în camera boss-ului unde-mi cânta câte ceva nou la chitara, acolo am auzit prima data piesa cu gust vaniliu…
Două săptămâni în urmă m-a sunat să-mi spună că anul asta va fi socru mare, face nuntă băiatului mai mic și ar dori să-i cântăm la nuntă… Cuuum??? Am zis eu mirat, tu Nelu ai băiat de însurat?
– Nu contează ce e scris la mine în buletin, important e că în suflet sunt un băiat de 25 de ani. Mi-a răspuns râzând…

Astăzi nu-mi vine să cred că Nelu nu mai e printre noi. Atât de devreme…”, a notat cu regret artistul.

Corneliu Botgros a notat, întristat de atâtea evenimente sinistre din ultima vreme:

„Un februarie trist …
La numai 51 de ani s-a stins din viață
NELU STRATAN, producător, interpret și autor ….
Condoleanțe familiei, rudelor și celor apropiați.
Dumnezeu să-l ierte…😰😰😰
#8februarie #RIP

Vezi și: Doliu în lumea muzicii. S-a stins din viață interpretul Nelu Stratan