Mai frumoasă decât sărbătoarea Crăciunului poate fi doar perioada care îl anticipează: e plină de așteptări, pregătiri și emoții. Au reușit să ne emoționeze, în ajunul de Crăciun, și interpreții Nelly Ciobanu și Vitalie Dani. Artiștii au lansat un colind minunat - „Tot ce e mai bun, se-ntâmplă de Crăciun!”, însoțit de un videoclip demn de cele mai înalte aprecieri. E imposibil să nu te îndrăgosteși de acese versuri, puse la cale de autoarea Viorica Nagacevschi!

„Dragi Prieteni, vreau să mulțumesc întregii echipe de creație, în frunte cu Silvia Dani, care au pus suflet și profesionalism in fiecare secundă a acestui videoclip. Am lucrat toți intr-o echipă ca într-o Familie, iar acest rezultat este CHIAR rodul muncii de FAMILIE! Zic asta fiindcă vreau să le mulțumesc și pe această cale prietenilor noștri de familie, ce ne-au fost alături, ne-au susținut, ne-au ajutat in procesul filmării colindului.

1

Este de neprețuit efortul pe care l-au făcut regizorii acestui videoclip – Oleg și Ina Butnaru, care, fiind supraîncărcați și supraimplicați în multiple filmări, concerte, montări etc, au croit timp și au făcut tot posibilul ca să apară acest colind gândit, filmat și montat așa cum numai ei știu să o facă!

2

Vreau să le mulțumesc micuțelor-MARI artiste Aniela Morozan și Ilinca Butnaru pentru jocul lor IMPECABIL și pentru că de fiecare dată când vizionăm acest videoclip, ne copleșesc emoții și amintiri frumoase din copilărie și vedem copilul din noi…

Țin să mulțumesc actorului Vitalie Jacotă, de la Teatrul de Revistă „Ginta Latină” pentru faptul că știe să ne convingă că Moș Craciun există.

3

Vreau să-i mulțumesc în special și să o felicit pe Viorica Nagacevschi, pentru faptul că a știut să găsească și să împletească versurile pe melodia acestui colind, să-i dea magia, lumina și puterea unui Cântec de Crăciun veritabil… Vreau să-i multumesc Genialului și totodată modestului Sandu Gorgos, pentru aranjamentul muzical al acestui colind, Studioului Maestrului Sergiu Teacă, pentru un sunet „de milioane”.

4

Vin să mă inclin în fața tuturor celor ce vor să facă un bine pentru cei ce așteaptă o minune în preajma Sărbătorilor de Iarnă, fiindcă „TOT CE E MAI BUN, SE-NTÂMPLĂ DE CRĂCIUN”. Vizionare plăcută”, a mărturisit Vitalie Dani, după lansarea videoclipului. 

Foto: captură video